• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme döneminde doğum kontrol hapı kullanıla bilirmi

hazaal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
153
0
96
Diğer
Doğum yapalı bugün tam 1yıl oldu,korunma yöntemi olarak sadece doğum kontrol ilacını tercih ediyorum ama sütümden kızımz geçipte zarar vermekten korkuyorum,bazı saglıkcılar 7aydan itibaren kullanmamda zarar olmayacagını söyledi ama içim rahat etmediği için kullanamıyor,artık başlamak istiyorum çünki adet düzensizligim var bundan kaynaklı sıkıntılar yaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

dr um bana önermedı bendede düzensızlıkler var sütten kesınce hapa baslarsın dedı.sonucta hormonlar ıcınde kullanılıyor bebek ıcın uygun görmüyorumdemıstı.bencede mantıklı geldı.
sende bıraz daha dayan annesı kızın için :)))))))

benim doktorum 4. aydan sonra kullanabilirsin demişti..süte geçer mi diye sorduğumda geçer dedi:sm_confused:ama daha ben sormadan o anlatmıştı..beni sorarsan kullanmıyorum..

bencede kullanmamak en saglıklısı cunku kıme sorsam kullanma sute gecıyor dıyorlar bebege zararı dokunabılır sonucta hormonları etkılıyor

dr um bana önermedı bendede düzensızlıkler var sütten kesınce hapa baslarsın dedı.sonucta hormonlar ıcınde kullanılıyor bebek ıcın uygun görmüyorumdemıstı.bencede mantıklı geldı.
sende bıraz daha dayan annesı kızın için :)))))))
tatlım benim aklım çok karıştı,kimi doktor kullan dedi kimisi kullanma dedi,içim rahat etmediginden kullanmadım.yinede bi araştırıyım belki içimi rahatlatıcak bi şey bulurum demiştimyerimseniben
benim doktorum 4. aydan sonra kullanabilirsin demişti..süte geçer mi diye sorduğumda geçer dedi:sm_confused:ama daha ben sormadan o anlatmıştı..beni sorarsan kullanmıyorum..
ne güzel sen sormadan anlatmışlar,ben kendi doktoruma kızdığım için bi daha ona gitmedim başka doktorlara sordum farklı şeyler söylediler,evet süte geçer ama ocuga pek zarar vermez diyen oldu ama annelik işte ögle deselerde sonuçta hormonları etkiliyceginden kullanmadım
bencede kullanmamak en saglıklısı cunku kıme sorsam kullanma sute gecıyor dıyorlar bebege zararı dokunabılır sonucta hormonları etkılıyor
katılıyorum sana,kızım için bi süre daha bu sıkıntılara katlanıcam

Doğum yapalı bugün tam 1yıl oldu,korunma yöntemi olarak sadece doğum kontrol ilacını tercih ediyorum ama sütümden kızımz geçipte zarar vermekten korkuyorum,bazı saglıkcılar 7aydan itibaren kullanmamda zarar olmayacagını söyledi ama içim rahat etmediği için kullanamıyor,artık başlamak istiyorum çünki adet düzensizligim var bundan kaynaklı sıkıntılar yaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

selam bir yıl olmuş doğm yapalı ve ek gıdalar da artık oldukça iyi tolere ediliyordur bebeğiniz tarafından sütü kesme niyetindeyseniz başlayınız yoksa bekleyin. sütün kalite miktarını bozduğundan tavsiye etmeyiz.

Back
X