emzirme doneminde dövme yaptirmak sakincalimi?

candy4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.830
1.663
133
Evet arkadaslar emzirirken dovme yaptirmak sakincali mi?

Bildiğim kadarıyla emzirme döneminde merhem vs de kullanılamıyor. dövme yaptırdıktan sonra yara olup dövmenin bozulmaması için antibiyotikli merhem kullanmak gerekiyor

Bildiğim kadarıyla emzirme döneminde merhem vs de kullanılamıyor. dövme yaptırdıktan sonra yara olup dövmenin bozulmaması için antibiyotikli merhem kullanmak gerekiyor
Dovmelerim icin sadece vazelin kullaniyordum.
Su degmemesine ozen gosterp vazelinle nemlendirmek yetiyordu.
Saol cevap verdigin icin hic antibiyotik kullanmadim ama bilmiyorum belki azda olsa kanama oldugu icin kana karisipda sute etkisi olurmu ki

olmaz yaptirabilirsin. Ben kizimda yaptirdim bi problem yasamadim hatta bu hamileligimin basinda bilmiyodum hamile oldugumu 2 tane daha yaptirdim şükür bisey olmadi simdi duruyor dogurayim kalanini da yaptircam artik

olmaz yaptirabilirsin. Ben kizimda yaptirdim bi problem yasamadim hatta bu hamileligimin basinda bilmiyodum hamile oldugumu 2 tane daha yaptirdim şükür bisey olmadi simdi duruyor dogurayim kalanini da yaptircam artik
Tesekkur ederimmmm. Sac boyamaya bile emzirirken olmaz diyorlarda ne yapicagimizi sasirdik artik. Bebeginize sag saglim kavusmaniz dilegiyleee:KK54:

Back
X