- 22 Kasım 2022
- 16
- 11
- 18
- 31
- Konu Sahibi 3kediannesii
-
merhaba sağlıkla büyün inşallah. 40+5 günlük doğdu kızım doğumhanede 2 saat kaldık ve sürekli emzirme denemesi yaptık ten tene. 2. gün sütüm geldi ve asla emmek istemiyordu dudağı gögsüme değdiği an uyumaya başlıyordu. ilk 15 gün şırıngayla sağdığım sütü verdik. 3 kere emzirme danışmanına gittim sadece 1 kere tutup emdi diğer seanslarda danışmanları bile şaşırttı.Merhabalar, 34 günlük bebeğim var. Sezeyan ile doğum yaptım sütüm geç geldiği için bebeğim biberona alıştı. Beni hiç emmiyor sütümde gelmiyor memede çığlık çığlığa bağırıyor. emzirmediğim mama verdiğim için bebeğin benimle bağı olmamasından annesi olarak görmeyeceğinden korkuyorum. Bebekler anneyi süt kokusundan tanırmış. Bebeğim beni tanıyor mudur, annesi olarak bağımız var mıdır
Okurken ağladım :) beni bu denli yetersiz hissettiren nihayetinde kadın ve anne kişileri :)) asla emmiryor dediğiniz gibi memeye tuttuğum anda kıyamet kopuyor silikonla belki 1-2 dk tutabiliyorum sonrası yine ağlama krizleri emzirme danışmanına gittim bende ama yok asla almadı. Sağıp vermeye çalışıyorum ama 2 memeden toplasan 10ml çıkmıyor. Çok korkuyorum annesi olduğumu hissetmez diye şuan küçük herkeste her yerde uyuyor bende onun için herkes gibi olmak istemiyorum. Tüp bebek ve 8 sene sonunda kavuştum kızımamerhaba sağlıkla büyün inşallah. 40+5 günlük doğdu kızım doğumhanede 2 saat kaldık ve sürekli emzirme denemesi yaptık ten tene. 2. gün sütüm geldi ve asla emmek istemiyordu dudağı gögsüme değdiği an uyumaya başlıyordu. ilk 15 gün şırıngayla sağdığım sütü verdik. 3 kere emzirme danışmanına gittim sadece 1 kere tutup emdi diğer seanslarda danışmanları bile şaşırttı.
silikon gögüs ucuyla 15 gün emdi mama takviyesiyle. sonrasında da hiç tutmadı elleriyle gögsümü ittiriyordu küçücükken. veya emzirme pozisyonuna aldığım an ağlamaya başlıyordu emzircem diye. demek istediğim asla emmek istemeyen bir bebekti.
ama şöyle de birşey var kimsenin kucağına gitmeyen kimsede uyumayan sadece benim kucağımda olmak isteyen kokumla gögsüme yatırıp uyuttuğum bir bebeğim vardı. bebeğimin isteği bu şekildeydi. anne sütü emerek almıyor diye bende uzaklaşmadı aksine daha da anneye bağımlı bir bebekti. 15 aylık şuan ve hala benden başkasına gitmeyen her ortamda gözüyle beni takip eden bir kızım var.
emmiyor diye annesinden asla uzaklaşmaz. bağımız olmaz sakın korkmayın. siz annesi olarak onun için en değerli insansınız hç merak etmeyin
Bebekler anneyi kokusundan tanır süt kokusu falan hikaye kim söylüyor bunları. O sizin bebeğiniz ve sizi daha karnınızdayken biliyordu hep bilecek sesinizden kokunuzdan tanıyor sizi. Olumsuz konuşanlara kulak asmayın lütfen. Kendinizi de üzmeyin. Sağlıkla büyüsün bebişinizMerhabalar, 34 günlük bebeğim var. Sezeyan ile doğum yaptım sütüm geç geldiği için bebeğim biberona alıştı. Beni hiç emmiyor sütümde gelmiyor memede çığlık çığlığa bağırıyor. emzirmediğim mama verdiğim için bebeğin benimle bağı olmamasından annesi olarak görmeyeceğinden korkuyorum. Bebekler anneyi süt kokusundan tanırmış. Bebeğim beni tanıyor mudur, annesi olarak bağımız var mıdır
inan 4.5 ay sağdım sütümü. ilk 3.5 ay düzenli sağdım ama bebeğime yetecek kadar sür çıktı. ne fazlası ne eksiği.Okurken ağladım :) beni bu denli yetersiz hissettiren nihayetinde kadın ve anne kişileri :)) asla emmiryor dediğiniz gibi memeye tuttuğum anda kıyamet kopuyor silikonla belki 1-2 dk tutabiliyorum sonrası yine ağlama krizleri emzirme danışmanına gittim bende ama yok asla almadı. Sağıp vermeye çalışıyorum ama 2 memeden toplasan 10ml çıkmıyor. Çok korkuyorum annesi olduğumu hissetmez diye şuan küçük herkeste her yerde uyuyor bende onun için herkes gibi olmak istemiyorum. Tüp bebek ve 8 sene sonunda kavuştum kızıma
Olur mı öyle şey lütfen böyle düşünme ilk kızım emmek istedi ama sütüm olmadı emsiremedim şimdi 3 yaşında asla benden başkasına gitmez. Akrabamızın çocuğu 2 yaşına kadar emdi annesini sadece emmek için kullanıyor onun dışında herkese anne diyorMerhabalar, 34 günlük bebeğim var. Sezeyan ile doğum yaptım sütüm geç geldiği için bebeğim biberona alıştı. Beni hiç emmiyor sütümde gelmiyor memede çığlık çığlığa bağırıyor. emzirmediğim mama verdiğim için bebeğin benimle bağı olmamasından annesi olarak görmeyeceğinden korkuyorum. Bebekler anneyi süt kokusundan tanırmış. Bebeğim beni tanıyor mudur, annesi olarak bağımız var mıdır
annesini sadece emmek için kullanıyor nasıl bir söz Allah aşkına? Emziremeyen bir anneyi teselli edeyim derken diğer anneleri gömmenize gerek yok.Olur mı öyle şey lütfen böyle düşünme ilk kızım emmek istedi ama sütüm olmadı emsiremedim şimdi 3 yaşında asla benden başkasına gitmez. Akrabamızın çocuğu 2 yaşına kadar emdi annesini sadece emmek için kullanıyor onun dışında herkese anne diyorhiç üzülme
Bu emzirme olayını çok fazla abarttıklarını düşünüyorum..İlk çocugumda yarım yamalak 3 ay anne sütü aldı..Kucağımda koklaya koklaya mamasını verdim..Oyunlar oynadık...Bebeğim aç değildi onu doyurdum yani...Tamam faydalı ama yani bu sekılde aramızda bağ olur mu bılmemne yapmayalım artık şöyle seyler ya senın kokun o bebek ıcın şu dünyada 1 tane bitti...Bebek doyuyor,sağlıklı mı ...Tamam tadını çıkarın yaaa artık..Hem mama verdim hem alabıldıgı kadar anne sütü vermeye calıstım...Sonra komple bıraktı sütümde kesıldı zaten..Anne aşığı çocugum varMerhabalar, 34 günlük bebeğim var. Sezeyan ile doğum yaptım sütüm geç geldiği için bebeğim biberona alıştı. Beni hiç emmiyor sütümde gelmiyor memede çığlık çığlığa bağırıyor. emzirmediğim mama verdiğim için bebeğin benimle bağı olmamasından annesi olarak görmeyeceğinden korkuyorum. Bebekler anneyi süt kokusundan tanırmış. Bebeğim beni tanıyor mudur, annesi olarak bağımız var mıdır
Aslında beni bu psikolojiye sokan yine bir kadın ce yine bir anne… bu hayatta kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor maalesef her ziyarete gelen sezeyan yaptığım için anne olmadığımı, emmediği - emzirmeyi beceremediğim için benimle bağ kurmayacağını söyleyenler oldu. Zaten lohusa psikolojisi alınganım, hayatım değilmiş 50 cm bir insan sana bağlı - acaba bakabilecek miyim ona yetiyor muyum diye düşünürken bu yorumlar beni daha da kötü yaptı. Yalnız mıyım yoksa benim gibi yaşayan var mı acaba diye düşündümBu emzirme olayını çok fazla abarttıklarını düşünüyorum..İlk çocugumda yarım yamalak 3 ay anne sütü aldı..Kucağımda koklaya koklaya mamasını verdim..Oyunlar oynadık...Bebeğim aç değildi onu doyurdum yani...Tamam faydalı ama yani bu sekılde aramızda bağ olur mu bılmemne yapmayalım artık şöyle seyler ya senın kokun o bebek ıcın şu dünyada 1 tane bitti...Bebek doyuyor,sağlıklı mı ...Tamam tadını çıkarın yaaa artık..Hem mama verdim hem alabıldıgı kadar anne sütü vermeye calıstım...Sonra komple bıraktı sütümde kesıldı zaten..Anne aşığı çocugum var
Biberonj almak daha kolaydır zorlanıyordur ben kızımda hıc yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarımm vardı. Birincisi meme ucu alın eczaneden. Öyle de ememezse duş alıp cıplak tenle emzırın. ikiniz de ten tene. Öyle de olmazsa dil bağına baktırın. Emzirme durumunda en önemli faktör deodorant parfüm olmaması gerektiği gibi. Annede de ter kokusu olmamalıMerhabalar, 34 günlük bebeğim var. Sezeyan ile doğum yaptım sütüm geç geldiği için bebeğim biberona alıştı. Beni hiç emmiyor sütümde gelmiyor memede çığlık çığlığa bağırıyor. emzirmediğim mama verdiğim için bebeğin benimle bağı olmamasından annesi olarak görmeyeceğinden korkuyorum. Bebekler anneyi süt kokusundan tanırmış. Bebeğim beni tanıyor mudur, annesi olarak bağımız var mıdır
Silikon ucuda almıyor max 5 dk emiyor. Her yolu denedim ama olmadı. İlla emsin diye bir derdim yok mama ile gayet güzel besleniyor ve sağlıklı kilo alması çok iyi hiç bir problem yok. Ten tene temasım hep var her gün komple soyup göğsümde yatırıp uyutuyorum. Korkum emmediği için beni annesi olarak hissetmemesi çünkü söylenenler hep öyleBiberonj almak daha kolaydır zorlanıyordur ben kızımda hıc yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarımm vardı. Birincisi meme ucu alın eczaneden. Öyle de ememezse duş alıp cıplak tenle emzırın. ikiniz de ten tene. Öyle de olmazsa dil bağına baktırın. Emzirme durumunda en önemli faktör deodorant parfüm olmaması gerektiği gibi. Annede de ter kokusu olmamalı
Sezeryan dogurdum...Allahıma şükür sağlıkla kucagıma aldım...Sezeryandan sonra cok sancım vardı hastanede mama verdıler..Zaten ondan sonrasıda yarım yamalak emzırme sut sagmalar kı bu durumdan bende sıkıldım ..Ama mamayla doyum saglıyordu ..3 ay öle böyle aldıgı kadar verdım sonra bıttı olay...Aslında beni bu psikolojiye sokan yine bir kadın ce yine bir anne… bu hayatta kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor maalesef her ziyarete gelen sezeyan yaptığım için anne olmadığımı, emmediği - emzirmeyi beceremediğim için benimle bağ kurmayacağını söyleyenler oldu. Zaten lohusa psikolojisi alınganım, hayatım değilmiş 50 cm bir insan sana bağlı - acaba bakabilecek miyim ona yetiyor muyum diye düşünürken bu yorumlar beni daha da kötü yaptı. Yalnız mıyım yoksa benim gibi yaşayan var mı acaba diye düşündüm
Annelik sadece emzirmek değil. Bu korkulara yer vermeyin fakat şu da var sütünüz varken uzman desteği ile bunu aşabilirsiniz. Anne sütü varken altını çiziyorum varken yokken değil. Varken destek almak gerekir. O zaman da olmazsa kime ne? Siz emzirmek istemeseniz anlarım ama istiyorsunuz da. Laf yapanlara agzının payını verin çekinmeyin ben uzun zamandır öyle yapıyorum. Ama destek alın emzirme danışmanları artk devlette de varSilikon ucuda almıyor max 5 dk emiyor. Her yolu denedim ama olmadı. İlla emsin diye bir derdim yok mama ile gayet güzel besleniyor ve sağlıklı kilo alması çok iyi hiç bir problem yok. Ten tene temasım hep var her gün komple soyup göğsümde yatırıp uyutuyorum. Korkum emmediği için beni annesi olarak hissetmemesi çünkü söylenenler hep öyle
Şuanlık öyle yapıyoruz sağımla iki memeden 10 ml çıkmıyor ama çıkanı biberonla veriyorum az ama alabildiğini alsın diye zilli emse çoğalacak ama emmiyor. Danışmanla çalıştık bi kere tuttı daha tutmadı kadında şaşırdı süt var geliyor ama tutmuyor. Ara ara zorluyorum ama diyorum ya emmese de beni bilsin tanısın istiyorum. Emmediği için beni korkuttular herkesi annesi bilecek, herkesten farkın yok dedilerAnnelik sadece emzirmek değil. Bu korkulara yer vermeyin fakat şu da var sütünüz varken uzman desteği ile bunu aşabilirsiniz. Anne sütü varken altını çiziyorum varken yokken değil. Varken destek almak gerekir. O zaman da olmazsa kime ne? Siz emzirmek istemeseniz anlarım ama istiyorsunuz da. Laf yapanlara agzının payını verin çekinmeyin ben uzun zamandır öyle yapıyorum. Ama destek alın emzirme danışmanları artk devlette de varsüt varken sağıp da verin yada önceliğiniz anne sütü olsun
Diyorum ya bu eski kafa kocakarılar beni alt üst etti. Pazartesi bebeğimin 40ı var ve korkuyorum gelecekler ve saçma sapan konuşacaklar diyeKalp atışınızdan da tanıyor sizi merak etmeyin :). Birbirinizi en başından tanıyorsunuz. Herkes 34 gündür tanıyor onu, ama siz ikiniz rahminize düştüğünden beri birbirinizi tanıyorsunuz. Süt kokusu değil, anne kokusu.
Asla böyle şeylere inanma.Merhabalar, 34 günlük bebeğim var. Sezeyan ile doğum yaptım sütüm geç geldiği için bebeğim biberona alıştı. Beni hiç emmiyor sütümde gelmiyor memede çığlık çığlığa bağırıyor. emzirmediğim mama verdiğim için bebeğin benimle bağı olmamasından annesi olarak görmeyeceğinden korkuyorum. Bebekler anneyi süt kokusundan tanırmış. Bebeğim beni tanıyor mudur, annesi olarak bağımız var mıdır
Dil bağına baktırdnz mı mutlaka dra gösterim bir kesi ile düzeliyor dil Batı engel emmeye cokŞuanlık öyle yapıyoruz sağımla iki memeden 10 ml çıkmıyor ama çıkanı biberonla veriyorum az ama alabildiğini alsın diye zilli emse çoğalacak ama emmiyor. Danışmanla çalıştık bi kere tuttı daha tutmadı kadında şaşırdı süt var geliyor ama tutmuyor. Ara ara zorluyorum ama diyorum ya emmese de beni bilsin tanısın istiyorum. Emmediği için beni korkuttular herkesi annesi bilecek, herkesten farkın yok dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?