• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme sonlandırma

Asli Dag

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Merhabalar , 15 aylık oğlum var hiç mama kullanmadım hep emzirdim ama şu aralar memeye çok düştü ağzında sürekli memme memme kelimesi artık psikolojik ve bedenen çökmüş durumdayım emzirmeyi sonlandırmak istiyorum ama vicdanım da el vermiyor lütfen bana yardım edin

Merhaba, 2 çocuğumu da 15 ay emzirdim neden vicdan azabı çekiyorsunuz anne sütü verebildiğiniz ayların mutluluğunu yaşayın lütfen size eziyete dönüyorsa devam ettirmeyin. Öncelikle ben gece emzirmesini kesmiştim eşimin büyük desteği ile sonrasında gündüz kesmek tahminimden çok kolay olmuştu.

Merhaba, 2 çocuğumu da 15 ay emzirdim neden vicdan azabı çekiyorsunuz anne sütü verebildiğiniz ayların mutluluğunu yaşayın lütfen size eziyete dönüyorsa devam ettirmeyin. Öncelikle ben gece emzirmesini kesmiştim eşimin büyük desteği ile sonrasında gündüz kesmek tahminimden çok kolay olmuştu.
Evet bardağa hep boş tarafından bakıyoruz , gece emzirmesi kestim 2 hafta olacak ama bu sefer acısını çıkartıyor gibi gündüzleri iyice bana yapıştı umarım bu süreci güzel ilerletirim

ya ben de cok korkuyordum ama öyle kolay oldu ki 😂 ilk gün cok yokladı, vermeyince sinirlendi ağladı falan. her meme istediğinde eline yiyebileceği bir seyler verdim. 3.gün hiç sormadı memeyi 😂 artık yemek istediğinde bana yapışmıyor direkt mutfağa gidip mama diyor 😂

hatta normalde gece asla esimle uyumazdı ama memeden kesince esimle de uyumaya basladı. ben önce gündüz kestim. gece birkaç kez meme için kalktı ben de uykusuz olduğum için verdim ama o günlerde bile gündüz istemedi tekrar. su an hem gecw hem günüdz istemiyor. gerci teklif etsem yok demeyecek gibi de 😂😂 ama aramıyor artık. 10 gün oldu keseli.

Back
X