Emzirme sonrası meme küçülmesi

sumeyranal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
4
0
86
Hatay
arkadaşlar benim emzirme döneminden sonra göğüslerim çok küçüldü. eski haline gelirmi? Yoksa bu şekilde kalacak mı?CADIARZU

ben şu an emziriyorum ve ilk zamanlar çoook büyümüşlerdi göğüslerim, şimdi o kadar değil ama hamilelik döneminden daha büyük. bırakınca eski haline mi dönüyor? yoksa sarkma ve yumuşama oluyor mu?

benım de bebgım 20 gunluk oldu emzırıyorum.göğüslerimden biri diğerine göre daha küçük..dısardan da belli oluyor bu. ne yapmalıyım ben bilmiyorumkismile

malesef benimkilerde küçüldü ve yumuşadı önceden 85takıyodum şimdi 75 off

benimde göğüslerim küçüktü şimdi büyüdü ne güzel ben sanıyordum ki emzirmeden sonrada böle büyük kalacak ama yazdıklarınızı okuyunca şok oldum benimkiler küçülürsegeriye bişey kalmaz.

bu arada benimde biri büyük biri küçük ve dışarıdan da belli.önceden değildi hamilelikte biri fazla büyüdü.

çok merak ediyorum ne olacak emzirmeden sonraakannehir

benimde şöyle bir sorunum var .en çok sağ göğsümle emzirdiğim için sağ göğsüm sola göre çok sarktı.bu durumu yasayan varmı.

evet salihas bende en çok sağımla emziriyorum çünkü solun ucunun yarası sağa göre daha fazlaydı hatta sağ geçti sol daha duruyo neyse konuya döneyim :1:dediğin gibi daha çok emzirdiğim sola göre daha sarkık ve yumuşak

bnm göğüslerimde küçüldü
ama bnm bildiğim sonrada kendini toprlıyo göğüsler
göğüsler için hareketler var onları yapmanızı tavsiye ederm

Ya benimde küçülür inşallah. Arkadaşlar ne kadar emzirdiniz. Benim oğlum 18 aylık oldu emziriyorum 2 yaşına kadar devam etmeyi düşünüyorum. Ama küçüldü dedinizya şimdiden sabırsızlanmaya başladım:)))

paradise ne kdr sıklıkla emziriyosun
bnmkiler oğlum 1 yaşına girince küçüldüler
süt azaldığı ve sadece akşam yatarken emdiği için
şuan 14 aylık bende 2 yaşına kdr emzirmeyi düşünüyorum

paradise ne kdr sıklıkla emziriyosun
bnmkiler oğlum 1 yaşına girince küçüldüler
süt azaldığı ve sadece akşam yatarken emdiği için
şuan 14 aylık bende 2 yaşına kdr emzirmeyi düşünüyorum

Benim oğlum hala çok sık emiyor bende 2 yaşına kadar düşünüyorum ama stres yapmaya başladım şimdiden nasıl bıraktıracam diye çok düşkün çünkü emmeye. Günde ortalama 5 - 6 kez emiyor geceleri hariç gece de uyanıyor 2 - 3 kez emmek için.

benimkiler küçülmedi ya
biraz küçülselerdi nekdar sevinirdim
hamilelik öncesi sütyenlerim halen aynı şekilde oluyorlar

kızlar ben emziriyorum da boş boş mu kalıyor deforme oluyor mu çok:( benim zaten göğüslerim küçüktü şimdi 90 oldu daha önce 75ti 75 olsa da önemli değil yeter ki boş boş olmasın:(((

benimkiler deforme oldu. aynı şey gibi sönen balon görüntüsü gibi yani. ama sanırım bir yıl içinde toparlanıyomuş

maalesef küçülüp pörsüyorlar.benım kıler olmadı dıyen de bence yalan söyler.benım 2 hafta sonra 1 yıl olacak az da olsa hala emıyor kızım.ama bence eskı halıne dönuyolar.yanı benım eskı sutyenlerim gayet iyi oluyor bana.ama hamılelık ve emzırme dönemın de göZlerımız buyuk memeye mi alışıyor acaba?bu arada emzırmeyı kestıkten bı sure sonra göğüslerın toparlandığını söyluyor tecrubelıler ama hiçbi zaman eskısı gibi taşşşşş memelerimiz olmayacak maalesef:sinifsinif:

Back
X