Öncelikle geçmiş olsun. Resimleri istediğiniz sonuca kavuştuktan sonra kaldırabilirsiniz. Eğer siz, kendiniz gerekli görürseniz. İsterseniz de kalır. Ben de ilk geldiğimde bir iki kişiye özelden mesaj atıp hatırlatma amaçlı forumda erkeklerin de olabileceği uyarısını yapmıştım. Tamamen farkındalığı arttırmak adına. Kötü niyetli yaklaşanlar olabiliyor gerçekten. Ama o kadar. Nasıl koyarsın, nasıl paylaşırsın diye yargılamak doğru değil. Herkesin doğrusu, yanlışı, günahı, sevabı kendine. Bu konudaki rahatsızlığı adminlere, sitenin kendisine bildirmek daha doğru olur.
Esas konuya gelirsek, ilk paylaşımınız ile daha sonra mesajınızda paylaştığınız izler arasında fark var. Resimden göründüğü kadarıyla yaptırdığınız işlem işe yaramış. Belki birkaç seans sonra daha da iyi duruma gelecektir. Bir de micropigment yara-iz kapama işlemini araştırın. Bu arada göğüslerinizin şekli protez olmadığı halde başarılı olmuş bence. Sadece izleriniz(ki o da eğer yaptırdığımız ve onun gibi işlemler daha fazla işe yaramaz ise) ve areolanızın asimetrisi için tekrar bir işlem yaptırabilirsiniz naçizane. Kendinizi Frankenstein ilan edecek kadar bir görüntünüz yok diye düşünüyorum:) Canınızı sıkmayın. Doktorunuz kimdi bu arada?