- Konu Sahibi sumeyranal
bencede........ çooooooooooook haklısın
:roflol:
:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bende saskın saskın okudum sımdı bende emzırmeyı bırakalı tam bır ay oldu sutum cekılır cekılmez kuculdu goguslerım cok kuuckler sımdı eskı sutyemlerım buyuk gelıyolar bende zamanla eskı kızlık zamanlarımdakı halıme gelırler sanıyodum sok oldum sımdı ...malesef eski haline gelmez artik...ayni sorunu bende yasadim...
arkadaşlar merak ettiğim bişey var acaba göğsü küçülenler eski kilolarına döndülermi?yani göğüs küçülmesinin kilo vermeyle de alakası varmı????bilmiyorumkismile
arkadaşlar göğsümün biri küçük biri büyük diyenlere tavsiyem diğerinide emzirsinler emzirmeyi bırakıncada öyle kalıyor çünkü benim ikinci hamilelliğim ilkinde duyduğum için dikkat etmiştim bende öyle bir sorun olmadı ama bir arkadaşımınki öyle oldu sonrada öyle kalıyor anlıyacağınız
malesef canım içi boş oluyo yani cıvık cıvık puding gibi,ne biliyim işte anla,küçülmeleribiyana,elleyince içleri yumuşacık geliyo hiç sert değilkızlar ben emziriyorum da boş boş mu kalıyor deforme oluyor mu çokbenim zaten göğüslerim küçüktü şimdi 90 oldu daha önce 75ti 75 olsa da önemli değil yeter ki boş boş olmasın
((
malesef canım toparlanmıyo hiç bizaman,ben iki kez doğum yaptım emzirme dönemi geçirdim arka arkaya,emzirirken büyüklerdi fakat bitince yumuşadılar küçüldüler,üzerinden 1.5yıl geçti ama hiç bi toparlanma yokbenimkiler deforme oldu. aynı şey gibi sönen balon görüntüsü gibi yani. ama sanırım bir yıl içinde toparlanıyomuş
maalesef küçülüp pörsüyorlar.benım kıler olmadı dıyen de bence yalan söyler.benım 2 hafta sonra 1 yıl olacak az da olsa hala emıyor kızım.ama bence eskı halıne dönuyolar.yanı benım eskı sutyenlerim gayet iyi oluyor bana.ama hamılelık ve emzırme dönemın de göZlerımız buyuk memeye mi alışıyor acaba?bu arada emzırmeyı kestıkten bı sure sonra göğüslerın toparlandığını söyluyor tecrubelıler ama hiçbi zaman eskısı gibi taşşşşş memelerimiz olmayacak maalesef:sinifsinif:
göğüslerim gebelikten önce küçüktü... ilk bir bir buçuk ay emzirirken kocamandışimdi küçüldüler... bebeğim 68 günlük. 2 saatte bir emiyor... emdikten sonra iyice yumuşuyor pörsüyor... küçülünce süt de azaldı sanmıştım ama aynı devam ediyor... bebeğim içsin güzel güzel de artık spor yaparız geri tıoparlanır bence... en azından eski haline dönse de razıyım
![]()
şu yazıyı da paylaşayım da pörsicek diye bebekleri emzirmeyi bırakmayın..
Emzirme göğüsleri bozar mı?
""Bazı doktorlara göre, göğüsleri emzirmekten çok hamilelik bozuyor. Hamilelikte büyüyen meme bezlerinin doğumdan sonra birden bire küçülmesi göğüslerin bozulmasına neden olabiliyor. Fakat anne emzirirse, meme bezleri birden bire küçülmeyeceğinden, emzirme göğüs güzelliği açısından faydalıdır bile denebilir"""
Deneyiminizin üzerinden seneler geçmiş ama sormak istiyorum, emzirmeyi bitirdikten sonra göğüsleriniz küçüldü mü? Küçüldüyse ne kadar bir küçülme oldu? Aynı dertten muzdaribim sütten kesmiş olmama rağmen 4aydır çok fazla küçülme olmadı maalesef göğüslerimde. Benzer tecrübeyi yaşadığınız için size bi sormak istedimYa keşke hamile kalmadan önceki boyutuna dönse ben razıyım. 85B idi gebelikten önceki ölçülerim şimdi 95B![]()
Ben de şimdi okudum göğüslerim 3katı büyüklüğüne çıktı aşırı korkuncum ne zaman normale döner acaba henüz 1aylık bebeğimDeneyiminizin üzerinden seneler geçmiş ama sormak istiyorum, emzirmeyi bitirdikten sonra göğüsleriniz küçüldü mü? Küçüldüyse ne kadar bir küçülme oldu? Aynı dertten muzdaribim sütten kesmiş olmama rağmen 4aydır çok fazla küçülme olmadı maalesef göğüslerimde. Benzer tecrübeyi yaşadığınız için size bi sormak istedim![]()