emzirme sorunsali

eftal 001

meleğinin anneciği
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
36
5
33
Merhaba arkdaslar 2.5 aylik dunya tatlisi bi kizim var dogdgndan beri emzirme problemimiz war yani meme ucu yaralarim ve hala gecmedi kanamasi durdu fakat agris8 had safhada cok fena sormak istedgm su ki bebegimi emzirirken sanki gogsumle beraber sirtimdaki kemikleri bile emiyo o derece sirtm felaket agriyo gece agrsndan uyuyamiyorum bu durumu yasayaniniz varmi

Benim kızım 3.5 aylık daha gogsumun acısı geçmedi benimde sirtim ağrıyor fakat ben kızımı emzirirken ağırlığını omzuma verdiğimden ve açıdan kendimi kastıgim için oluyor şimdi emzirmeden önce kendime rahat bir yer ayarlayıp bağdaş kuruyorum çocuğu ayağımin üstüne koyup ağırlığı oraya veriyorum gogsum acidi gi zaman da kendimi fazla kasamamaya çalışıyorum şimdi sırt ağrılarım hafifledi biraz

Cnm cok tesekkurler cwp werdgn icn ddgn gbi kendmi cok kasiyorum dogum sancisi kdr cekiyorum diyebilirim

Malesef insanın doğumla bitmiyor sıkıntılari benim kızım kaç defa kan kustu kanadığını fark etmedim oda yutmus hep gogsumun yarası geçmesine rağmen acı halen var nereye kadar devam eder hiç bilemiyorum:KK43:

X