Emzirme sorunum

Meryemdss

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
486
214
23
37
Kızlar merhaba herkese carsamba gunu doğum yaptım gögüsümün ucu cok az bebek kavrayamıyor sutumde yok denecek kadar sezaryan le dogum oldu bnde pompa aldım damla damla olcak sekılde sagıyorun mecburen biberonla verıyorum herkes bebek memene alırsın diyor verıyorum ama bos cekıyo yavrum cnm sıkılıyor mecburen mama veriyorum cunku ac kalır kızlar bnm durumumda olanlar varsa yazabılırmı bebegım buyuk ihtimal Bıberona alısscao_O

Göğüs ucum hiç yoktu düz duvar diyebilirim. Ve gece gündüz hem bebeğim hem ben ağladık . Zorlasa olsa tutturduk. Her defasında yeniden tutturmak için on dk uğraştık. Bebeğim biberona alışmasın diye sağdıcım sütü şırınga ile verdim. Sütü arttırmanın en kolay ve kesin yolu memeni bebeğin çekmesi. Uzun uzun emzir mutlaka bol su iç. Büyüdükçe daha kolay kavrayacaktır göğsünü sütün arttıkça mamayı kesersin yavaştan

Sende zo
Kızlar merhaba herkese carsamba gunu doğum yaptım gögüsümün ucu cok az bebek kavrayamıyor sutumde yok denecek kadar sezaryan le dogum oldu bnde pompa aldım damla damla olcak sekılde sagıyorun mecburen biberonla verıyorum herkes bebek memene alırsın diyor verıyorum ama bos cekıyo yavrum cnm sıkılıyor mecburen mama veriyorum cunku ac kalır kızlar bnm durumumda olanlar varsa yazabılırmı bebegım buyuk ihtimal Bıberona alısscao_O

Back
X