Bebek Beslenmesi Emzirme Sorunu😔

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Efsasari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
83
33
98
35
Merhabalar. Bebeğim 2 ay 22 günlük. Emme süresi 5 dk yi gecmezdi.dogum kilosu 2,940. İlk ay kilosu 4.300 dü. 2 ay kilosu 4.440 küsür.dogru kilo almamisti.
kusmasi da vardi.reflü dedi doktorumuz tedaviye basladi ama 20 günden beri emmesi azaldi 2 dk 3 dk emiyor.onceden memeyi agzindan birakmak istemeyen kizim şimdi memeyi görünce agliyor.bu arada gazli bir bebek saglik ocaginda en az 10-15 dk emmesi gerek diyor fazla emmesi icin ne yapmalıyım.

Son düzenleme:
Merhaba. Sütünüz çok mu? Sütünüz çoksa bebeğinizde geçici laktoz hassasiyeti gelişmiş olabilir. Bir tarafı emip bitirmeden diğer tarafı vermeyin.

Süt miktarınız yeterli ise süt alerjisi var gibi görünüyor. Link vereceğim konuda son 20 sayfaya göz atın, bebeginizde alerji olup olmadığını anlayacaksınız.

Sütüm çok ama dediğim gibi bu aralar emmesi cok kısa sürüyor. Bu inek sütü alerjisinden olabilir mi.

Kolunuza alin memeyi verin agzina.öylece orada gezin.bide 2 aylik bebekler doktorumuz demişti etrafı keşfediyorlar artık ben kırmızı bir kurdale yalama takmistim.oğlunu onla oyalamistim.ve bide bebekler büyüdükçe emme süreleri azalıyor.doktorumuz.bebek 5 dakikada 1 memeyi bosaltabiliyormus ve sürü %80iciyormus zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…