Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba
Emzirme Sütyeni arayışı içerisindeyim. Normalde küçük göğüslü olduğumdan dolayı destekli kullanıyorum penye şeklinde olan emzirme sutyenleriyle rahat edemeyeceğimi hoş durmayacağını düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz hangi marka veya nerden alabilirim?
E bebekten almıştım, göğüslerin süt dolacağından daha dolgun olacak ve desteksiz kullanabileceksin. Ben de destekli 75 kullanıyordum 85 desteklide desteksiz aldım fakat desteksiz daha rahat kullandım.
E bebekten almıştım, göğüslerin süt dolacağından daha dolgun olacak ve desteksiz kullanabileceksin. Ben de destekli 75 kullanıyordum 85 desteklide desteksiz aldım fakat desteksiz daha rahat kullandım.
Desteksiz kullandım zaten evde oluyorsunuz loğusalık döneminde daha çok kullanılıyor sonrasında göğüsler terbiye olunca kendi çamaşırlarınıza geçebilirsiniz
Desteksiz kullandım zaten evde oluyorsunuz loğusalık döneminde daha çok kullanılıyor sonrasında göğüsler terbiye olunca kendi çamaşırlarınıza geçebilirsiniz