Doğuma Hazırlık Emzirme Sütyeni önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

KIzannes0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
54
26
3
Merhaba 👋
Emzirme Sütyeni arayışı içerisindeyim. Normalde küçük göğüslü olduğumdan dolayı destekli kullanıyorum penye şeklinde olan emzirme sutyenleriyle rahat edemeyeceğimi hoş durmayacağını düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz hangi marka veya nerden alabilirim?

E bebekten almıştım, göğüslerin süt dolacağından daha dolgun olacak ve desteksiz kullanabileceksin. Ben de destekli 75 kullanıyordum 85 desteklide desteksiz aldım fakat desteksiz daha rahat kullandım.

E bebekten almıştım, göğüslerin süt dolacağından daha dolgun olacak ve desteksiz kullanabileceksin. Ben de destekli 75 kullanıyordum 85 desteklide desteksiz aldım fakat desteksiz daha rahat kullandım.
Teşekkür ederim bende öyle bakarım

Desteksiz kullandım zaten evde oluyorsunuz loğusalık döneminde daha çok kullanılıyor sonrasında göğüsler terbiye olunca kendi çamaşırlarınıza geçebilirsiniz

Desteksiz kullandım zaten evde oluyorsunuz loğusalık döneminde daha çok kullanılıyor sonrasında göğüsler terbiye olunca kendi çamaşırlarınıza geçebilirsiniz
Destekliyle rahat edilmiyor diyor zaten çoğu kişi dediğiniz gibi yapacağım teşekkür ederim

Back
X