- 11 Ekim 2014
- 99
- 90
- 298
- Konu Sahibi kuzusunun_anasi
-
Benim daha dogumuma yc ay var bugun yarim atlet tarzi sütyen aldim ama l xl anca oldu..simdi diyorum acaba bu 90 beden bana doğum zamani olurmu
Tamam bakım ben bi ölçüye tsk ederim
Merhababen baktim da eminnolamadim sütyen cok güzel cok rahat duruyor ama benim memisler aldi basini gitti daha simdidenmuhtemelen 90i gecerim gibi..oyuzden alqmicam sana hayırlı satışlar inşallah hemen satarsin
Canm merhaba. Nerde oturuyorsun. Bel bandı işimi görcekte..
Yoo dogru anladım. Bel bandı hosuma gıttı. İstesem elden alabılırmıyım. Bende cengelköydeyım çekmekoyun neresındesın oralarıcok cok ıyı bılırım.
merabalar eğer hla ürünleri vermediyseniz 90 beden olanları ben almak isterimTabi elden alabilirsiniz. Çekmeköy Taşdelendeyim.
merabalar eğer hla ürünleri vermediyseniz 90 beden olanları ben almak isterim
Merhaba henüz kimseye vermedim ama bir arkadaşla irtibat halindeyim eğer o almazsa tekrar bu başlığa bilgi dönerim siz de halen istiyorsanız bana ulaşırsınız.
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın diye herkes için tekrar yazayım. Kargo bedelini vs telde konuşup ona göre kargo bedelini bana gönderebilirseniz ben de kargoya vereceğim yoksa kapıda ödemeyle gönderemem çünkü elinize ulaşmazsa geri döner ve boşu boşuna bir de kargo ödemek zorunda kalırım.[/Q
peki teşekkürler
peki teşekkürlerMerhaba henüz kimseye vermedim ama bir arkadaşla irtibat halindeyim eğer o almazsa tekrar bu başlığa bilgi dönerim siz de halen istiyorsanız bana ulaşırsınız.
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın diye herkes için tekrar yazayım. Kargo bedelini vs telde konuşup ona göre kargo bedelini bana gönderebilirseniz ben de kargoya vereceğim yoksa kapıda ödemeyle gönderemem çünkü elinize ulaşmazsa geri döner ve boşu boşuna bir de kargo ödemek zorunda kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?