- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memeyi yemekten sonra verin. Ben 33 ay emzirdim hiç yemek yedirme konusunda sıkıntı çekmedim. Fakat benim kuralların vardı 7-8 aya kadar her istediğinde sonrasi yemeklerden sonra meme verdim. Meme ara öğün oluyor yani. Ve ne kadar yemek isterse okadar verdim zorlama yoktu . Yesin diye sarkilar söyledim şebeklik yaptım fakat ekran açmadım kesinlikle ne kadar yedirebildiysem o. Ve yemek ogunlerdinde mutlaka yoğurtla verdim yoğurdu çok seviyordu çünkü. Ayrıca eline kaşık veya minciklayacagi şey verdim onunla meşgulken yedirdim. Mesela yumurta yanına avakado muz karıştır öyle dene tek başına yumurta hoşuna gitmez belki. Pekmez tahin karıştır birlikte verMerhaba kızım 8,50 aylık anne sütü alıyor ama ek gıda yemiyor sabahları yumurta haşlıyorum yemiyor yemek sularından veriyorum yemiyor kilosu düşer diye korkuyorum nasıl geçeceksek bu süreç ne yapmak gerekiyor kilosu artmaya devam eder mi anne sütüyle
Merhaba memeyi nasıl azaltınız acaba?eder ya. bize 9.ayda doktor artık ek gıdaya ağırlık verin demişti ama sonunu gördüğümüz tek şey yoğurttu, onun dısında pek yemiyordu. eline köfte, mücver falan veriyordum gün içinde sürekli. eliyle yemeyi daha cok seviyordu. 12.ayda ise artık meme sadece ara öğün olsun, asıl besini ek gıdadan alsın dedi doktor. emmeyi azalttım. toplam 3-4 kez belki emziriyordum gün içinde. meme azalınca ek gıdayı çok güzel yemeye basladı ve hatta çok hızlı kilo da almaya basladı. 15.ayda da memeyi komple kestim. hala kaşıkla yedirmemizi çok sevmiyor, eliyle daha güzel yiyor bu yüzden eliyle yiyebileceği şeyler yapıyorum çoğunlukla
her meme istediğinde eline yiyecek şeyler verdimMerhaba memeyi nasıl azaltınız acaba?
Oğlum 9 aylık ve meme vermiyim ek gıda ye kısmından pek anlamıyor henüzher meme istediğinde eline yiyecek şeyler verdim2-3 gün zorlanıyor biraz ama sonra alışıyor. bir de cok dısarı çıkardım. parkta, cocuklarla olunca memeyi aramıyordu
ben o dönem sabah uyandığında, öğle ve gece uykuya gecerken veriyordum sadece. bir de bazen canı yandığında, korktuğunda sadece memeyle sakinleşmek istediğinde veriyordum. ama dediğim gibi aşırı memeye düskün bir cocuk olmasına rağmen çok zorlamadı. meme istediğinde “meme uyudu, muz yiyelim istersen” vs diyordum.
bu sayede memeden de cok kolay kesildi. sadecw iki gece uyanıp meme aradı. vermeyince de zorlamadı hiç yattı geri
yok balım 9 aylıkken bizde de yoktuOğlum 9 aylık ve meme vermiyim ek gıda ye kısmından pek anlamıyor henüz![]()
Ayy mesajınız için sağolun tam ek gıda sonrası emmek isteyen bebem tepemdeyken okudum neyi yanlış yapıyorum diye düşünüyordumyok balım 9 aylıkken bizde de yoktu12.ayda artık ek gıda ile oyalanmaya basladı. 9.ayda hala her ek gıda somrası meme istiyordu su niyetine herhalde
![]()
Ek gıda konularına bakarken sizinkine de denk geldim. Hiç canınızı sıkmayın kızım 14 aylık ama hala ana öğün gibi memedeAyy mesajınız için sağolun tam ek gıda sonrası emmek isteyen bebem tepemdeyken okudum neyi yanlış yapıyorum diye düşünüyordum![]()