Emzirme ve Süt İncisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi coki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

coki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2021
672
689
33
Arkadaşlar merhaba Doğum yapalı nerdeyse 20 gün oldu. Göğüslerimin ucunda süt incisi oluştu. ( Göğüs yarası değil, internete adını yazarsanız görsellerde görebilirsiniz.) Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Çözüm önerisi sunacak olan varsa çok sevinirim.

Aaa sen yazınca baktım da ondan bende de vardı. Ama ben önemsemediğim için hiç araştırma gereği duymamıştım sonra geçti zaten. Dediğim gibi ben önemsememiştim o yüzden ne zaman geçti hiçbir fikrim yok.

Aaa peki ağrın oluyor muydu canım?

Benim zaman da geçti ama hala çok acı çekiyorum sanki hiç geçmeyecek
Oğlum 6 aylık olana kadar plastik göğüs kalkanları ile gezdim.Hiç çıkarmadım çıkardığım anda üstümdekiler sürtüp acıtıyordu.Ara ara krem sürdüm.23 aylık oğlum hala emiyor.Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.Kalkanlar çok işe yarıyor.

Benim zaman da geçti ama hala çok acı çekiyorum sanki hiç geçmeyecek
Cnm bende 6 ay önce doğum yaptım ve sadece 1 defa başıma geldi. Agrıda vardı üstelik oturdum nerdeyse 1 saat boyunca süt sagma makinesi ile sagdım. Baya acı cektim. Tam pes ettim son kez oğluma emzireyim dedim oğlum emmeye başlar başlamaz bildiğin süt fıçkırdı. Kendi kendine biraz boşalan dek fıçkırdı. Ve o şekilde iyileşti eğer süt sagma makinen varsa hemen sağ o tıkanıklık açılana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…