Emzirme

emzirseydiniz de sütun yetmiyor mamaya basla derlerdi bana 2 aylik cocuga mercimek corbasi icir diyen bile oldu kafaya takmaya gerek yok insanlar her durumda konusacak bir sey buluyorlar

Annelik emzirmekten ibaret değil hiç canınızı sıkmayın allah o küçücük yavrunun da rızkını verir amma anne memesinden amma mamadan siz güzel günlere odaklanın laf söyleyenlere de ben bu kadar annelik yapıyorum doğur sen daha iyisini yap deyin geçin

Tomrisin emzirme kampı notlarını okuyun bloğunda. Faydasını görürsünüz.

Gene de olmazsa hiç üzülüp moral bozmayın. Önemlisi sağlıcakla doğsun da, biliyorsunuz azıcık hasta olsalar ciğerimiz yanıyor. Emziremeseniz bile kendinizi şanslı görün, günümüzde anne sütüne alternatif ürünler eskiye nazaran çok daha faydalılar. Bakın bizim neslin çoğu pirinç unuyla büyüdü. Biz napalım :(

Emzirme çok önemli evet boşver diyemem.
Tomris i okuyun emzirme sanatı grubu var facebook ta üye olun. Kendinize inanin .
Sütü olmayan kadın yüz kişide 1 tane imiş
O siz değilsiniz
Elinizden geleni yapın. Emzirme duygusal olarak ta inanılmaz bir Bağdir stres yapma bol su iç. Protein al . Olacak dersen inanursaniz
Olur inşallah rahat olun.
Yinede olmazsa üzülmeyin

Annelik sadece emzirmeyle olmuyor. Çevreniz ne derse desin, umursamayın. Cevap vermeye bile tenezzül etmeyin. Kaçıncı çocuk bu arada?

İlk bebeğimi 18 ay emzirdim ikinci şuan 20 aylık hala emiyor hiç süt sıkıntısı çekmedim yaptıklarımı anlatayım nacizane belki faydası olur öncelikle doğuma bir hafta kala lansinoh krem sürmeye başladım meme uçlarına ve doğar doğmaz da sürekli sürdüm ki yara olmasın hastaneye rezene çayı götürdüm doğar doğmaz içmeye başladım hem sütü arttırıyor hem gaza iyi geliyor eve gelince de malt içeceği içtim şeftalilisi favorim resmen onu icince goguslerim doluyordu bunun yanında bol bol çocuk uyudukca uyudum bol su içtim meyve yedim rezene çayına devam ettim ilk 15 20 gün her emzirmede bir meme 20 dakka bir meme 20 dakka toplam 40 dakka emzirdim uyusa bile uyandırıp 40 dakikayı tamamlamadan yatirmadim böylece 40 dakka emerse kesintisiz 3 saat uyurdu sonra memeye alisiyorlar hayırlı doğumlar Allah sağlıkla kucaginiza almak nasip etsin
Rezene çayı önerilmiyor
Bağırsak irritan etkisi var

Back
X