A ayse0632 Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2017 32 2 6 45 8 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse0632 #1 Emzirirken sol göğsünde ağrı ve sertlik olan varmı ? Bebeğim 3 aylık sol göğsümde beze var elime geliyor ve o göğsüm genelde hep sızlıyor henüz doktora gitmedim
Emzirirken sol göğsünde ağrı ve sertlik olan varmı ? Bebeğim 3 aylık sol göğsümde beze var elime geliyor ve o göğsüm genelde hep sızlıyor henüz doktora gitmedim
Peri anne Kıdemli anne Kayıtlı Üye 21 Aralık 2017 2.024 2.161 133 10 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse0632 #2 Sut bezlerin dolu olabilir emzirdikten sonrada aynimi Mesela sagi emzirirken sol sizlayabilir oyle birseymi
Sut bezlerin dolu olabilir emzirdikten sonrada aynimi Mesela sagi emzirirken sol sizlayabilir oyle birseymi
A ayse0632 Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2017 32 2 6 45 13 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse0632 #3 Peri anne .!.: Sut bezlerin dolu olabilir emzirdikten sonrada aynimi Mesela sagi emzirirken sol sizlayabilir oyle birseymi Genişletmek için tıkla... Daha oncede beze vardi sanirim sütün gelmesiyle sızı veriyor belki bu dolgunluk gecerse kacinci ayda geciyor bilmiyorum ama ozaman düzelir ins
Peri anne .!.: Sut bezlerin dolu olabilir emzirdikten sonrada aynimi Mesela sagi emzirirken sol sizlayabilir oyle birseymi Genişletmek için tıkla... Daha oncede beze vardi sanirim sütün gelmesiyle sızı veriyor belki bu dolgunluk gecerse kacinci ayda geciyor bilmiyorum ama ozaman düzelir ins