emzirme

Mlktkn

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
1
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar iki haftalık bebeğim var ve gogus uclarim yara oldu acisina dayanamadım icin emziremiyorum.gogsum buyuk ve uclari duz gibi bu nedenle tutarken sorun yaşıyoruz. Bebeğimi emzirmeyi cok istiyorum ayni sorunu yaşayan var mi

ben iki cocugumdada yasadim o sorunu ama yilmaman lazim devam etmen lazim zamanla aci geciyor ama Zaman aliyor benim kann oldugu icin almanyadayim eve ebe geliyor kontrol icin o yapay gogus ucu vermisti onu gogsune takiyosun bebek onunla emiyor istersen bi onu dene saniyorum eczanelerde satiliyordur

Merhaba arkadaşlar iki haftalık bebeğim var ve gogus uclarim yara oldu acisina dayanamadım icin emziremiyorum.gogsum buyuk ve uclari duz gibi bu nedenle tutarken sorun yaşıyoruz. Bebeğimi emzirmeyi cok istiyorum ayni sorunu yaşayan var mi

bir yerde emzirmeye başlamadan önce göğüs kremi kullanın (yani doğumdan 15gün 1 ay önce) yazıyordu...emzirmeye ara verseniz sütü sağıp biberonda verseniz iyileşene kadar..bi de yine bir yerde okudum emzirdikten sonra ve önce göğüs ucunuzu ılık suyla yıkayın ve yumuşak bezle kurulayın diyordu..bence krem kullanın emzirmeye ara verin dediğim gibi sağın çnkü bence göğüs ucundaki mikrop bebeğe de geçebilir...geçmiş olsun..

Ben yaşadım aynı şeyi gögüs ucu kremlerı var süreklı sür gögsünü asla nemlı bırakma dar giyinme hava alsın iççamasırı giymeyebilısin emzirmeye devam . Zdüşun bi anda gögsünv günde 10 defa emen bebek cıkıyo o yüzden hassaslaşıyor. Emzirmeyi bırakmal çözüm degil 1 - 2 haftaya toparlanır. Ama komple agzına sok koyu renkli yer görünmesin. Yapay uç kullanma merak etme ucu cikar görürsün emdikçe. Sabır bu işin ilacı.

aynı sorunu ben de yaşadım lansinoh krem almıştım bitkisel.. bir kaç güne geçmişti ...tavsiye ederim ,,,arkadaşların dediği gibi emzirmeye ara vermeyin emdikçe uçları geliyo, benim göğsümde büyük ve uçsuzdu ağrısa da emzirdim ,emzirdikçe uçlarıda çıkıyor sütünüzde artıyor... umarım yardımcı olabilmişimdir..

Mrb canim bebegin hayirli olsun.benim oglum da 5 aylik ve muthis gogus yarasi cektim.benim de gogus uclarim duzdu,cocuk tutamiyordu.2-3 gun icinde birinin ucu koptu digerinde de kocaman acik yara olustu.herseyi denedim.40 gun bebegimi gunde 2-3 kez emzirebildim,cunku dayanamiyordum.sonunda cilt dojtoruna gittim ve monecon adinda kortizonlu bi krem verdi.o kadar iyi geldi ki gun gun acik yaralarim kapandi hem de emzirerek..suan yaralarim kapandi ama hala emzirirken aci cekiyorum,cildim cok hassasmis.sana tavsiyem hemen bi cildiyeye git,ilac al.bi d philips avent gogus kalkani kullandim ben.yaran hafifleyince kalkani cikarir gogus pedi takarsin ucu camasira degip acimaz.Allah yardimcin olsun

Back
X