Arkadaşlar yardimci olirsaniz cok sevinirim dogum yapali yirmi gün oldu. Minik meleğimi halen rahat rahat besleyemiyorum.. meme uclarim cok küçük kizim tutamiyordu silikon uclardan kullanıyorum ama artık bebegim uclar olmadan memeyi tutmak istemiyor. Böyle uclarla yeterince süt veremiyorum gibi geliyor.. bir fikri olan varsa bana yardimci olabilirmi (
Ne yapmayi düşünüyorsun peki? Nasil bir çözüm bulabilirizki acaba ELEK, post: 38219124, member: 566332"]bendede gögüs ucu çok az inş emer kızım [/QUOTE]
Ne yapmayi dusunu
Canım güle güle büyüt bebeğini. Sabırlı ol annesi, daha çok küçük. Biraz daha büyüsün sonra silikon uçlara ihtiyacın kalmayacak. stres yapma, sonuçta çok iyi besleniyor emin ol, zaten iyi beslenmese dünyayı yıkar ağlamaktan:))) Zor günler biliyorum ama geçecek az kaldı:)
Böyle bir problemim olmadı ama acaba pompa ile sağsan biraz daha büyür mü?çünkü ben sagdigim zaman daha büyük bir hal alıyorlar. Daha sonra düzeliyor ama
Evet pompa ile sagmayi denedim o zaman belirginlesiyor ama cikarinca yine eski halini alıyor. Meleğim tutamiyor memeyi silikon uclara alosormi diyede korkuyorum aslinda onlari kullanmak istemiyorum.. ama ac kalsinda istemiyorum yavrum.. uf yaa ben ne yapacam
göğüs uçu pompası kullanman işe yarıyabilir bende kullanmıştım..benim de uç olmadığı için çok zorlanmıştım kızım alamıyodu..ben emziirmeye başladığımda ilk silikon başlıkla veriyodum bi zaman sonra çıkartıp normal emziriyodum uçlandığı için daha rahat tutuyodu..hemde ilk açlığı gittiği için alamadığında sinirlenmiyodu
Kizlarr cok artik yavas yavas cozuyoruz problemimizi galiba... gerci halen tutmakta zorlanip sinirleniyor bebegim ve aglamaya basliyor ama biraz cabayla tutabiliyor