Emzirmek ve makat çatlağı

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Kizlar normal sezeryan farketmezmis bu illete sonunda yakalandim.artık ne kabizlikta ne normalde acısı geçmiyor
İnsanın icini ciziyorlar sanki. Genel cerrah muayeneden sonra 4 bes olac yzdi ama emziriyorim soyledimde bir tanesinde emzirenlere vermeyin diyordu.fakat ilaçlarla ağrım geçti zonklama yok.süte gecmesinie engellemek icin ne yapmalı

Engelleyemezsiniz.
Emzirmek çok güzel ama önce sağlıklı ve konforlu olmanız gerek bebeğinizi huzurla emzirmek için. O ilaçlarda emzirirken kullanılmaz ibaresi genelde emziren annelerde test edilmediği için geçiyor Çocuk doktorunuza danışın ona göre kullanın.
Geçmiş olsun

Probiyotik takviye alın mutlaka bağırsakta çözünenlerden.
Az kantorın yağı sürebiliyorsanız alttan giriş kısmına az rahatlatır. Yediklerinize dikkat edin. Baharattan uzak durun. Bol bol ev yoğurdu yiyin. Zeytinyağı için bir kaşıl ardından ılık su için günde iki kere. Süt ile incir yiyin. Geçmiş olsun.

Lansolin ( tam adı bu muydu hatırlayamadım , hani göğüs çatlağı için verilen ) işte ben yavrumun makam çaylarını bununla geçirdim.

Önce sulandırılmış sirkeyle siliyordum , sonra bu kremi sürüyordum . Gerçekten hızla iyileşti.

Doktorun verdiği hiç bir krem ilaç ise yaramamisti. Çok fazlaydı.

Tabi herkeste farklı etki oluşturabilir. Deneyebilirsiniz.

Aynısı bende de oldu o bölgeyi sürekli kuru tuttum ve hiç ilaç kullanmadım kabız olmamaya dikkat edip büyük tuvaletimi yaparken hiç ıkınmadım kendiliğinden geçti yakın zamanda geçecektir içinizi ferah tutun

Benimde oldu hemde kabız vs değil cam parçası yutmuştum o çıkarken yaptı.
Çok berbat birşey ama ben komple kurtuldum şükür.
Sadece silverdin ve baticon kullandım,uzun süre devam ediliyor yanlız 6 ay hiç bırakmadan kullandım.
Birde ılık su ile taharet yapıp (yaz kış),pamuğuda ılık su ile ıslatıp suyunu sıkıp onunla makat temizliğim yaptım.
Taharetten sonra baticon ,sonra silverdin sürüp böyle devam ettim geçene kadar.
Doktor ameliyat demişti ancak ben bu yöntemle kurtuldum çok şükür

Ben bebeğim 5 aylıkken operasyon geçirmiştim makat çatlağı yüzünden çok fena birşey Allah şifa versin. Bebeğinizi kucağınızda çok taşımayın,ağırlık taşımak daha kötü yapıyormuş:/

Çok geçmiş olsun. Doğum sancısından Beter bir agrisi var. Bana iki krem vermişti doktor hala arada kullanırım. Çok işe yaramıştı. İstersen özelden yazabilirim

Göğüs çatlaklarınız için yeni bi ürün var çok tavsiye ediliyor eğer doğum yaptığım zamanlarda çıkmış olsaydı kesin denerdim bilirim çok ağlayarak emzirdim. Silverette gümüş göğüs kalkanı bi araştırın.
Makat çatlağı içinde yediklerinize mutlaka çok dikkat edin. özellikle sezeryan sonrası beslenmeye dikkat edilmediğinde oluyor. katı değilde daha çok sulu gıdalar tüketmeye çalışın. Geceden bir bardak suya kuru kayısı ıslatın sabah kayısıları yiyip suyunu için aç karnına ben çok faydasını gördüm. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Doğum sancısından Beter bir agrisi var. Bana iki krem vermişti doktor hala arada kullanırım. Çok işe yaramıştı. İstersen özelden yazabilirim
evet mesajınızı bekliyorum

nohut fasulye ve mercimeğe kustumresmen
Bagirsaklar 5 öğün yemiş gibi gazlı bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…