- 11 Nisan 2023
- 1.255
- 998
- 38
Tavsiyelerini denicemMama her emzirme sonrası bu benim 40 dk ile 1 saat arası sürüyordu her iki meme 100 CC veriyordum.aglarsa 30 daha ver böyle böyle ne kadar içeceğini tahmin edersin. Her emzirmeden sonra 10 dk en az sağ iki mememyi. Zamanla sütun artacagindan mama miktarında düşecek . Bunu ay kontrolünde fazla kilo alımından anlayabileceksin. Ben 6 aylık olana kadar verdim mama sagdigim sutude verdim öyle dönüşümlü... Şuan günde bir yada hiç vermiyorum zaten ek gidayada geçmeye başladım hiç vermem artık. Biberonlada verme kaşık biberonla verdim ben .suyu bol iç ,emzirme çayları var onları dene malt içecekler var bu arttırmaya yardımcı olur fakat en önemlisi gece emzirmelerini atlama ve sağ bunlar sutu artıran asıl ...bu dediklerimi yaparsan eninde sonunda artacak sütün. Şuanda emerken gözümün içine bakarak gülüyor paha biçilmez bu ana. Emzirirken okşa sev bebeğini öp ozamn daha hızlı süt iniyor göğsüne ...
Ağrı ve acı için herşeyi denedim ise yaramadı en son madescar ve fito kremi karıştırıp sürüp açık beklettim emzirmeden önce yıka mutlaka ama bir arkadasimada anestol (yıka bunuda) önermiş doktor ise yaramasaydi onu alacaktım ...

Kaşık biberonla veremiyorum gazlı bı bebek kaşıkla verdiğim dönem ikimizde mahvolduk gaz sancısından iki büklüm kalıyor ekstra hava yuttugu için. Şuan bile elimden geleni yapmama rağmen çok gazlı birde üstüne kaka yapamıyor 2 haftadır bu sorunu yaşıyoruz iki defa fitille yapabildi. Bir doktor fitil lavman önerdi öteki doktor önermiyorum sadece gaz damlası ver dedi bende napacagimi şaşırdım artık.