Estafirullah olur mu öyle şey benim içinde iyi oluyor tek olduğum icin akıl verenlerde saçma sapan verdi zaten. Her an isteyecek onun farkındayım sıkıntılı ve zahmetli süreçler gerçekten ama inşallah guzelce atlatırız. Belli bi aydan sonra etraf ilgilerini çektiği için dikkatlerini memeden çekip etrafa veriyorlarmış bende o kadar araştırdım ki iyi kötü bı fikrim oldu bazı konularda.
Evi saldım zaten duruma göre yapabildiğim kadar yapıyorum ama en büyük problem yemek oluyor bazen hiç yapamıyorum benimde düzgün beslenmem lazım ama kucağımdan bırakıp yanından ayrilamiyorum eşim evde olunca artık bazen dönüşümlü bakıp yiyoruz ya da ayaküstü yemek zorunda kalıyorum. Sonra eleştiri alıyorum düzgün ye şunu yap bunu yap diye bunu en çok kaynanam yapıyor ama demiyor ki çocuğu bırakıp bunları nasıl yapsın. Bebeğim tek başına sakince duran bir bebek değil az önce mama yaptım bas bas bagirip ağladı ben gelene kadar
Bide emzirme olayına yeni başladık bı an çok uzun emiyor ama tabi aşırı ara veriyor bekliyor ağzından çıkarıyor vs. Sürec Çok uzuyor bugün beni esir aldı ama sonra bı baktık açlıktan ağlıyor bu kez diyorum o kadar bekledim düzgün ememedi mi ya da emdi neden doymadı falan. Gece zor uyuttuk. Geri kalktı tekrar emzireyim dedim 10 dk bile sürmedi uyukladi yerine koyuyorum geri kalkıyorum üç defa emzirmeyi denedim hep yarım kaldı mama yapmak zorunda kaldım. O kadar bitkinim ki silikon zaten çok yipratmisti beni şimdi bari bu normal emmesi güzel gitsin diyorum yenide başladık bı anda olmaz onu da biliyorum ama hiç sabrim kalmamış

bide emmek istiyor ama ağzından geri çıkıyor hareket ediyor biseyler oluyor başlıyor aglamaua geri tutturana kadar ter kan içinde kaliyorum ben mi beceremiyorum ilk böyle mi oluyor anlamadım