Bebek Beslenmesi Emzirmenin Yanında Takviye Olarak Mama Veren Anneler Bakar mısınız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
serince canım hiç sorma benim ilk bebegim aynı bende neler yapmadım humana çayı yok malt içecegi vs ama nafile.bende çok agladım nassıl anneyim daha karnını bile doyuramıyorum diye sonra baktım hasta oluyorum şunu düşündüm en azından anne sütüne yakın mamalarımız var ya onlar olmasaydı diye şimdi takmıyorum bünyeyle alakalı bişe bu süt işi canım takma kafana inan logusa şerbetini iç sütüm çogalacak bu yarıyacak de iç bak nasıl yarıyo hee şakır şakır akmıyo ama gözle görünen bi degişiklik bi çogalma oluyo he ilk günden bu yana pompa kullanıyorum onun ve logusa şerbetinin çok faydasını gördüm.mutlaka dene mümkün oldunca fazla iç ben hafif soguk yapıp içine biraz limon sıkıp içiyorum öyle sevdim sen sıcagınıda dene belki o daha fazla süt yapabilir şimdiden bol olsun sütün arkadaşım.

arkadaslar benim oglum dogdugunda tokmus hastanede emmedi 3 .gün tam emdi ben hastanede gece ogluma kalkmistim herhalde tansiyonum düstü bayilmisim kafami yere carpmisim hicbirsey hatirlamiyordum yogun bakimda yattim 2 gün bebegimi bile hatirlamadim 2 gun sonra sonra geldi hafizam yerine brde kimsecikler yok yanimda tek esim ve onun halasi kayinvalidemler tatile gittiler annemler türkiyede hala o gunleri hatirlamak istemiyorum neyse yogun bakimdada bir kez sütümü sagip ogluma vermisler sonra mama vemisler sonrada zaten sütüm dogru düzgün gelmedi 1 ay emzirebildim su an iki aylik 1 ayda hem mama hem anne sütü verdim ama artik gelmiyor Burda doktorlar en cok APTAMIL PRE yi oneriyorlar anne sutune en yakin aptemil diyor doktor aklinizda bulunsun 4 aylik olduktan sonrada HIPP kavanoz mamalarini oneriyorlar tabiki APTAMIL i devam veriyosunuz sabah ve ogleden once aptemil oglenleyin hipp sebze kavanoz mamasi ogleden sonra hipp meyve kavanoz mamasi aksamleyin hipp in iyi uykular kavanoz mamasi aralarda bebek cayi tabi almaya durumu olmayanlar organik meyve ve sebzelerin puresinide verebilir ama hipp mamalarda ekstra vitamin mineral ve omega 3 katkisi var haberiniz olsun bu listeyi doktor verdi 4 ayliktan sonra unutmayin

arkadaslar benim oglum dogdugunda tokmus hastanede emmedi 3 .gün tam emdi ben hastanede gece ogluma kalkmistim herhalde tansiyonum düstü bayilmisim kafami yere carpmisim hicbirsey hatirlamiyordum yogun bakimda yattim 2 gün bebegimi bile hatirlamadim 2 gun sonra sonra geldi hafizam yerine brde kimsecikler yok yanimda tek esim ve onun halasi kayinvalidemler tatile gittiler annemler türkiyede hala o gunleri hatirlamak istemiyorum neyse yogun bakimdada bir kez sütümü sagip ogluma vermisler sonra mama vemisler sonrada zaten sütüm dogru düzgün gelmedi 1 ay emzirebildim su an iki aylik 1 ayda hem mama hem anne sütü verdim ama artik gelmiyor Burda doktorlar en cok APTAMIL PRE yi oneriyorlar anne sutune en yakin aptemil diyor doktor aklinizda bulunsun 4 aylik olduktan sonrada HIPP kavanoz mamalarini oneriyorlar tabiki APTAMIL i devam veriyosunuz sabah ve ogleden once aptemil oglenleyin hipp sebze kavanoz mamasi ogleden sonra hipp meyve kavanoz mamasi aksamleyin hipp in iyi uykular kavanoz mamasi aralarda bebek cayi tabi almaya durumu olmayanlar organik meyve ve sebzelerin puresinide verebilir ama hipp mamalarda ekstra vitamin mineral ve omega 3 katkisi var haberiniz olsun bu listeyi doktor verdi 4 ayliktan sonra unutmayin

geçmiş olsun canım baya kötü anıların olmuş olsun sağlıklı olun da herşeyin bi çaresi var artık

süsecim geçmiş olsun canım.banada ablamın arkadaşı getirdi hostes kendisi almanyaya geldinde almış rezene çayıymış süper bir çay dogdugundan bu yana kullanıyorum bu gün 2 aylık oldu kavonozum yarımda şuan inş.gaz sorunumuz bitene kadar yeter.burda yok hipp in ürünleri ama sitesine girdim almanca oldugu için bişe anlamadım acaba sipariş verebiliyormuyuz bişeler almak için.ama ordan buraya gelmeside çok para tutar dimi inş.buralardada bulabilirim

Çocuğunuzun sağlığı için eşsiz bio kalitesi

Bir „BIO-Öncüsü“ olarak HiPP sağlıklı bebek gıdaları için en yüksek standartları uzun bir süre önce oluşturmuş ve bunların pazarda kalıcılaşmalarını sağlamıştır. HiPP 50 yıl kadar önce sıkı bir denetime tabi tutulan, zararlı maddeler içermeyen bebek gıdaları konusunda ısrarlı davranmıştır. Bu ısrar, bugün bu markaya ve ürünlere duyulan güvenin temelini oluşturmaktadır. HiPP organik-biyolojik hammaddelerin dünya çapındaki en büyük işleyicisidir ve bebek besinlerindeki "BIO" kalite işaretiyle yeni bir dönem başlatmıştır. bir dönemden bu yana HiPP ürünleri Türkiye'de de artık Carrefour mağazalarında ve seçkin eczanelerde satılmaktadır
Yüzde yüz doğal: En iyi hammadde

50 yıldan uzun bir süredir doğa ve meyvaları, HiPP'in koruyuculuğu altında bulunmaktadır. İster havuç olsun, ister muz, ister et: HiPP kavanozlarına sadece mükemmel ekolojik koşullarda üretilmiş olan ürünler girebilir. Besin güvenliği konusunda yapılan güncel tartışmalar, BIO tarımın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymaktadır.

Kavanozlar için geçerli olan, elbette HiPP Bio-süt besinleri için de geçerlidir. Bu ürünlerde kullanılan hammaddeler, sadece organik tarım ilkelerinin mutlak bir şekilde uygulandığı çiftliklerden temin edilmektedir. Buralarda ineklere doğal ortamları sağlanmakta ve yılda 200 günden uzun bir süre doğal çayırlarda otlamaları olanaklı kılınmaktadır. Bu çayırlarda en küçük bir kimyasal-sentetik ilaç kalıntısı bile bulunmamaktadır. Hayvanların çiftliklerin kendi üretimi olan doğal ot, saman veya tahılla beslenmeleri, yüksek besin değerine sahip, sağlıklı süt kazanımını mümkün kılan en iyi bio kalitesini garanti etmektedir. Önemli bir nokta: Gen teknolojisiyle değiştirilmiş yem kullanımı, BIO işletmelerdeki besin zincirinin hiçbir aşamasında kesinlikle söz konusu değildir.

Mükemmel Güvenlik

Bebek-süt besinleri alanında Greenpeace için bile sadece bir öneri bulunmaktadır: HiPP bio sütü. "Gen teknolojisinden arınmış damak zevki için alışveriş kılavuzu"nda sadece HiPP Bio-süt ürünleri tümüyle "tavsiye edilir" ibaresine sahiptir. Öko Test de HiPP bio başlangıç süt besinlerini "çok iyi" sınıfına sokmaktadır.

mrh arkadaşlar iki gündür bebeğime bişey oldu durmadan emmek isteyen bebeğim,iki gündür doğru dürüst emmiyor anlamadım göğsümü ağzına aldığında midesi bulanıyo gibi oluyo.dün akşam 11:30emdi o emmesiyle sabah 5:30da kalktı sizce bu normalmi,ayrıca bu aralar uykuya çok düştü durmadan uyuyo zorla kaldırıyorum emmesi için emmeye başlıyo 5 dk sonra doğru dürüst emmeden uyuyo.canım çok sıkılmaya başladı bu duruma,acaba göğsümü sağıp biberonlamı versem bana öneride bulunabilirmisinz.

süse çok sagol canım benim .ne kadar sevindim anlatamam çünkü ben oğluma 3 ay bitince ek gıdaya başlıcam ve onun için kaliteli mama olsun istedim hemen carrefour ve eczaneleri araştırıcam.tekrardan çok teş.ederim mutlu günler

ertuğ cum
mamanın ıcıne hero baby sutlu pırınc unu eklıyorum demıstın gece ıcın.
ben de denemek ıstıyorum ama hero baby e baktım elmalı muzlu falan yazıyor
sen ne kullandın acaba
bebelac ınkını aldım denemek ıcın.

ertuğcum pirinç unuyla mama hazırlıyorsun ya mamanın içine katıyorsun demii sütüme katamam sağmıyorum çünkü mamanın içine katmadan pirinç:emir_ ununu suyla pişirme yapıptamı sonra mama katıyon yoksa mama hazırlayıp 1 kaşıkta pirinç ununu ölemi koyuyon sen şu tarifini açıklayıcı olarak yazarsan sevinirim

benim 20 gün önce sütüm kesildi elvin'in gaz sorunu olduğu için ve baştan beri sütüm az olduğu için aptamil comformil diye bi mama verdi doktoru onu içiyordu.sütüm kesilince tamamen mamaya döndük. doğru dürüst 1.5 ay falan emmiştir.sonrasında da sütüm üzüntüden gitti işte.ne özeniyorum siz emziriyorum dedikçe ALLAH tüm kuzularımıza sağlık versin..

diloşum herobaby kullanıyorum.olsun canım bebelacda olur çünkü bende mamasını kullanıyorum ertuğ severek içiyo.ecenazcım canım pişirme yok direk mamasının veya sütünün içine bir mama kaşıgı koy.canım mesala 3 kaşık mama hazırlıyosun ya onu 2 kaşıga düşürüyosun bi kaşık p.unu koyuyosun.kızlar ertuğ çok sevdi onu istiyo bende gündüz azcık azcık sagdıgım sütümün içine koyup veriyorum ayy bayılıyo oğluşum.yalnız biberonla verecek olan annenişlerim biberonu arada sallayın çünkü başlıgın ucunu birikip tıkıyo yani arada sallamak lazım biberonu.öptüüüüüüüüüüüüüüm

herkese merhaba ertuğ cum bende vermek istiyorum şu anda bebelac kullanıyorum bu pirinç unu dediğin nasıl bir mama arı mama mı bana arı mama ver diyolar oda pirinç unu ama ben erken olduğunu düşünüyorum sence vermelimiyim

benim bebişim çok küçük yani zayıf bi bebek mama da veriyorum ama kilo almıyı 2,350 doğduşimdi 4,250oldu 2 ayımızda bitti dr bebelac önerdi ama kilo almıyo çok üzülüyorummm

arkadaslar pirinc ununun icinde vitamin dogru duzgun yok eyer mama vericekseniz mamalarin üstünde PRE yazanlarini tercih etmeniz lazim cünkü pre demek anne sütüne en yakin demek daha bebekleriniz cok ufak bence pirinc ununu ilerde verirsiniz yinedede siz bilirsinz burda pirinc unu mamalarinin üstünde 4 ay dan sonra ibaresi var aklinizda bulunsun

benim bebişim çok küçük yani zayıf bi bebek mama da veriyorum ama kilo almıyı 2,350 doğduşimdi 4,250oldu 2 ayımızda bitti dr bebelac önerdi ama kilo almıyo çok üzülüyorummm

canim bence bukadar kafana takma benim kardesim 2kilo 800 gr dogdu ama massallah cok kuvvetliydi ve saglikliydi hic hasta olmuyordu o biraz bunyeyle alakali simdi 14 yasinda hala zayif ben ona bakimsiz tarzan diyorum onun icin hic kafana takma onemli olan saglik doktor bebegin icin normalin altinda zayif demiyorsa takma sakin baskalarinin dediklerinede takilma.Benim oglum icinde kimisi normal diyor kimileri yakinda doktor buna rejim verir diyor ama doktorum kilosu icin cok guzel diyor sen dr dedigine bak

kışgüneşi canım bende bebelac kullanıyorum çok güzel bir mama ertuğ bayılıyo ona hemde güzel besliyo hem saglık bakımından hemde kilo bakımından ben hep bebelac kullandım sadece ilk 15 gün preaptamil verdi onuda hiç sevmedi.evet canım arınında pirinç unu olur.ülker herobaby nin sütlü pirinç unu nu kullanıyorum şuan bitmek üzre bittiginde bende arının pirinç ununu kullanıcam.valla canım sna kalmış ben 1 aydan sonra verdim geceleri çok güzel uyudu şimdide gündüz sagdıgım sütün içine çok az koyuyorum daha çok sütümü içsin diye normalde 50 ml içerken onunla 75 ml içiyo canım.benimki bugün 63 günlük 3 ay bitsin hemen kavonoz mamalara başlıcam yani ek gıdaya ben başlıcam canım.doğduğunda ertuğ 3.170 gr dı 1 ayında 4,370 şimdi 5,840 olmuş maşallah kullan canım öptüm sizi

canım okadarda uzulme masallah yınede ıyı gelısmıs hıc alalamıs deqıl.Kılo ıcın benım ablam kızına arı mama verıyordu cok ıse yaradıgını bılıyorum yınede en ıyısını bebegın ıcın sen bılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…