emzirmeyen anneler adet düzeniniz nasıl

aslanya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
36
0
36
İstanbul
selam kızlar..doğumdan sonra 4.ayda adet oldum..28 günlükndöngüde olurum genelde..2 adetim düzenli gibiydi ama 3.adetim gecikti aynı durumda olan varmı.

selam kızlar..doğumdan sonra 4.ayda adet oldum..28 günlükndöngüde olurum genelde..2 adetim düzenli gibiydi ama 3.adetim gecikti aynı durumda olan varmı.
Slm aslanya benim bebegim bu ayin 25 inde 18 aylik oluyor ve benim adet düzensizligim hâlâ sürüyor, tabiki herkesin bünyesi farklidir Dr problem olmadigini söylüyor.selamlar:)

Bende zaten pcos oldugu icin belli bir duzenim hic olmadi ama lohusalik bittikten 1 hafta sonra adet gordum simdi de 30-35 gunde adet görüyorum

Gebelikten mi supheleniyorsun?

sağol selin.vallailk iki adetim tam gününde dğzenli olmasa bu gecikmeye normaldir dicem ama baya tırstım 3.çocuk fikri korkuttu bşraz.. allah şimdikilere ömür versin tüm isteyenlere nasip etsin

Bende zaten pcos oldugu icin belli bir duzenim hic olmadi ama lohusalik bittikten 1 hafta sonra adet gordum simdi de 30-35 gunde adet görüyorum

Gebelikten mi supheleniyorsun?
tehlikeli bi durum olmadı diyorum kendikendime ama korkmadım desem yalan olur valla ..okuduğum kadarıyla doğumdan sonra düzensizlikler oluyomuş ama benşm hem normal doğum hemde hep düzenliyimdir

tehlikeli bi durum olmadı diyorum kendikendime ama korkmadım desem yalan olur valla ..okuduğum kadarıyla doğumdan sonra düzensizlikler oluyomuş ama benşm hem normal doğum hemde hep düzenliyimdir

Hayırlısı olsun, hic bir doğum kontrol yontemi yuzde yüz korumuyor ve bebegi kucuk olan tüm annelerin en buyuk korkusu bu heralde :)

Back
X