- 24 Haziran 2016
- 7.511
- 26.533
- 548
Meme ucunu sıkıyorum hic süt gelmiyor. Gunde ıkı uc kez yada dor kez emıyo ama süt olmayınca bırakıyor memeyi.Sütünuzun bittiğini düşünduren şey nedir? Bebeğiniz ne sıklıkla emiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meme ucunu sıkıyorum hic süt gelmiyor. Gunde ıkı uc kez yada dor kez emıyo ama süt olmayınca bırakıyor memeyi.Sütünuzun bittiğini düşünduren şey nedir? Bebeğiniz ne sıklıkla emiyor
Aktif olarak emiyorsa bitmesi imkansız sütün. Sıktığıniz da sütünuzun gelmemesi yok demek değil. 13 aydır emziriyorum benim de sütü gördüğüm azdır.Meme ucunu sıkıyorum hic süt gelmiyor. Gunde ıkı uc kez yada dor kez emıyo ama süt olmayınca bırakıyor memeyi.
emzirirken sütün indiğini hissrtmiyor musunuz, göğüsleriniz sızlamıyor mu?Meme ucunu sıkıyorum hic süt gelmiyor. Gunde ıkı uc kez yada dor kez emıyo ama süt olmayınca bırakıyor memeyi.
Biberon varAktif olarak emiyorsa bitmesi imkansız sütün. Sıktığıniz da sütünuzun gelmemesi yok demek değil. 13 aydır emziriyorum benim de sütü gördüğüm azdır.
Emzik biberon mama var mı
Emerken süt ilk hızlı gelir sonra yavaşlar hızlanır durur sonra gelir falan böyle devam eder. Bebek çabası ile emer Ama biberon da sabit hız vardır. O yüzden biberona alışan bebek emmek ile uğraşmak istemez. Zor gelir yani. O yüzden biberonu atın. Bebek ne kadar emerse o kadar süt olur. Sütü artıran tek şey emzirmek. Sütünuz bitmemiştir ama az emiyorsa azalmış olabilirBiberon var
Sütun yaramamasi hiçbir zaman söz konusu olmaz. Sağlık bakanlığı ve dünya sağlık örgütü EN AZ 2 yaş der. Üst limit yoktur. Sütun içeriği bebeğin yaşına göre değişirBebeginiz artik cocuk olmus. Bildigim kadariyla sütünüz de artik yaramiyo ona tamamen aliskanliktan emiyor.
Malesef hayıremzirirken sütün indiğini hissrtmiyor musunuz, göğüsleriniz sızlamıyor mu?
Sütun yaramamasi hiçbir zaman söz konusu olmaz. Sağlık bakanlığı ve dünya sağlık örgütü EN AZ 2 yaş der. Üst limit yoktur. Sütun içeriği bebeğin yaşına göre değişir
Sizin kişisel fikriniz budur saygı duyarım ama bu yönlendirme çok çok yanlış. Söylediginiz şey kademeli geçiş olmuyor. Çünkü sizin gibi düşünemez.Süt bitti demekle süt acı oldu demek aynı etkiyi uyandırır.
O görmeden sarı sabır taşı sürün. Emsin acı olmuş süt diyin.
Artık istemeyecek ve zamanla unutacak neticede.
Şuana kadar anlamışsınızdır neticede sütün biteceğini, bu da kapağı olur. Kademeyse bu da kademe.
Her çocuk bir değil, kimisi hırçın ve inatçı kimisi uysal ve söz dinliyor.
36 aylık bebeğin bence çoktan sütten kesilmesi gerekirdi. 24 ay son nokta bana göre .
Sizin kişisel fikriniz budur saygı duyarım ama bu yönlendirme çok çok yanlış. Söylediginiz şey kademeli geçiş olmuyor. Çünkü sizin gibi düşünemez.
Ayrıca 36 aylık bebeğin çoktan sütten kesilmesi falan gerekmez. Dünya sağlık örgütü ve sağlık bakanligi en az 2 yıl der. Üst limit belirtmez.
Ben şunu sürdüm, ben bant yapıştırdim kestim. Bir iki gün ağladı hiç de etkilenmedi demek de yanlış. Çünkü bunun sonuçlarini öyle hemen göremezsiniz. Yetiskin hayatınız da eger biraz ilginiz biraz da farkındaliginiz varsa size nasıl etki yaptığını anlarsınız.
Haftalarca sütün artık azalacağını , acılaşmaya başlayacağını söylemekte psikolojik hazirliktir bana göre.
Sütü birden kesilen annelerin çocukları psikolojik olarak sifirla mi başlıyor hayata.
Her çocuk kendin has ve bu söz edilen kademe sistemi her çocuğa uyumlu değil.
Bana göre fazla büyütülüyor bu konu.
Emzirip emzirip bir anda pat diye bir şey sürüp kesmekten söz etmiyorum elbet, anlatmaktan söz ediyorum..
24 ayın üstü de hem anneye yorucu hem de artık çocuk ozgurlesmeli kaba tabirle.
3 yaşındaki çocuk neden emsin ki artık
Konuşma konusunda tabi ki katılıyorum size ancak acılasacak demek doğru değil. Dürüst davranmak gerekiyor.Haftalarca sütün artık azalacağını , acılaşmaya başlayacağını söylemekte psikolojik hazirliktir bana göre.
Sütü birden kesilen annelerin çocukları psikolojik olarak sifirla mi başlıyor hayata.
Her çocuk kendin has ve bu söz edilen kademe sistemi her çocuğa uyumlu değil.
Bana göre fazla büyütülüyor bu konu.
Emzirip emzirip bir anda pat diye bir şey sürüp kesmekten söz etmiyorum elbet, anlatmaktan söz ediyorum..
24 ayın üstü de hem anneye yorucu hem de artık çocuk ozgurlesmeli kaba tabirle.
3 yaşındaki çocuk neden emsin ki artık
emzirirken sütün indiğini hissrtmiyor musunuz, göğüsleriniz sızlamıyor mu?
Memelerin sızlamaması sütün az olduğunu asla göstermez.Malesef hayır
Süt inerken memeler sızlar bunun sızısından bahsettim ben.Memelerin sızlamaması sütün az olduğunu asla göstermez.
C Cevizlipeynir arkadaş çok doğru şeyler yazmış
Bebenizle aranıza biberon denen plastiği sokmayın lütfen
Büyümüş artık normal bardak bile kullanabilir