• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirmeyi sonlandıran anneler bakar mısınız

gamgam40

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
350
121
18
Merhabalar bebeğimi 20 aylıkken yani bugün sütten kestim . Göğüs ağrısı nasıl geçer ? kendiliğinden geçer mi ? Bir süre sonra süt üretimi duruyor mu ?

Duracak tabikide :)
Soğuk kompres hatta soğuk lahana beyaz olanından yaprağı

Çok baskı olduğunda rahatlayacak kadar elinizle azcık sıkın sızlamayı kesin tam boşaltmayın yenıden vücut süt üretmesin yada sıcak duşta kendı akar rahatlayıp . Benım 2 haftada durmuştu koltuklarımın altına kadar şişip ağrı cekmıstım 😀

Merhabalar bebeğimi 20 aylıkken yani bugün sütten kestim . Göğüs ağrısı nasıl geçer ? kendiliğinden geçer mi ? Bir süre sonra süt üretimi duruyor mu ?
benimki de 20 aylık. nasıl kestiniz? onu da bi anlatıverseniz :)

Duracak tabikide :)
Soğuk kompres hatta soğuk lahana beyaz olanından yaprağı

Çok baskı olduğunda rahatlayacak kadar elinizle azcık sıkın sızlamayı kesin tam boşaltmayın yenıden vücut süt üretmesin yada sıcak duşta kendı akar rahatlayıp . Benım 2 haftada durmuştu koltuklarımın altına kadar şişip ağrı cekmıstım 😀T
Deniyecegim teşekkürler ☺️

benimki de 20 aylık. nasıl kestiniz? onu da bi anlatıverseniz :)
Azalttım her gün biraz biraz. Hiç istememeye başladı . Tabii acıktığında direkt ek gıda verdim. Tok olduğu için meme istemedi. Emmeden uyumayan bir bebeğim var. Öğlen uykusunda bu sorunu yaşayacağım için bebek arabasında dışarıda uyuttum. Gece de isteyip isteyip sonra pes ediyor. Tok olduğu sürece bir şekilde uyuyor bence

Azalttım her gün biraz biraz. Hiç istememeye başladı . Tabii acıktığında direkt ek gıda verdim. Tok olduğu için meme istemedi. Emmeden uyumayan bir bebeğim var. Öğlen uykusunda bu sorunu yaşayacağım için bebek arabasında dışarıda uyuttum. Gece de isteyip isteyip sonra pes ediyor. Tok olduğu sürece bir şekilde uyuyor bence
çalıştığım için gündüz aramıyor zaten. anneannesi uyutuyor. ama gece memesiz asla uyumuyor. birkaç kere girişimim oldu ama o kadar ağladı ki dayanamadım. bir ay daha beklemeye karar verdim. ne diyeyim darısı başıma. tebrik ederim sizi.

çalıştığım için gündüz aramıyor zaten. anneannesi uyutuyor. ama gece memesiz asla uyumuyor. birkaç kere girişimim oldu ama o kadar ağladı ki dayanamadım. bir ay daha beklemeye karar verdim. ne diyeyim darısı başıma. tebrik ederim sizi.
İnanın benim bebeğim de hep ağladı. Ben gözlerimi kapattım tabii üzülerek bunu yaptım başka türlü gece beslenmesini bırakmayacaktı . Benim uyuduğuma artık ikna olduğu için bir hafta içerisinde gece emmek için uyanmayı bıraktı.

6 aya yaydim birden kesmedim hiç ağrım olmadı .tavsiye ederim bırakacaklara. İlk gündüzü bıraktım eksilterek gündüz uykusunu kendi başına uyuyunca gecede kalkmadı . Tek ilk gece uykusu emmesi kalmıştı onuda bir süre devam etti .Bir kaç gece istemedi bende teklif etmeyince unuttu ve bitti.(33aylik)

6 aya yaydim birden kesmedim hiç ağrım olmadı .tavsiye ederim bırakacaklara. İlk gündüzü bıraktım eksilterek gündüz uykusunu kendi başına uyuyunca gecede kalkmadı . Tek ilk gece uykusu emmesi kalmıştı onuda bir süre devam etti .Bir kaç gece istemedi bende teklif etmeyince unuttu ve bitti.(33aylik)
Tebrik ederim. Az önce Emerek uyumak istedi diretti . Uzandım yanına sarılıp uyuyalım bu gece dedim . Tabi tekrar tekrar diretti . 35 dk sonra uyudu meleğim. :) istikrarlı davranırsam aliscagini düşünüyorum.

Ben de sizin gibi yeni bıraktırdım 20 aylık bebeğimi. İlk 3/ 4 gün dayanamayacak kadar ağrı olunca biraz sağdım ben. Zaten genelde 4. Günden sonra sağmaya da gerek kalmıyor. Sağım yapmanızı öneririm Süt kanallarında tıkanma, ateş vs olmaması için.

Ben de sizin gibi yeni bıraktırdım 20 aylık bebeğimi. İlk 3/ 4 gün dayanamayacak kadar ağrı olunca biraz sağdım ben. Zaten genelde 4. Günden sonra sağmaya da gerek kalmıyor. Sağım yapmanızı öneririm Süt kanallarında tıkanma, ateş vs olmaması için.
Uygularım teşekkür ederim ☺️

👏👏

Dediğiniz gibi biraz sağım yaptım ağrım tamamen geçti . Çok teşekkür ederim ☺️

Back
X