En acı şey.....İhanet

hayatsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
29
1
86
Eskişehir
merhabar.bana yardım ederseniz cok sevinicem.çünkü bunalımdayım.
ben 6 aylık evli bi kadınım.evliliğimin 2.ayında nişanlıyken ihanete uğradığımı öğrendim.ve bunu zor da olsa kabullendim.ama unutamıyorum.her yerde her şeyde o olayı hatırlatan bişiler cıkıyo.bu arada telde yakaldım ve itiraf etti.cok yalvardı yakardı.ama içim içimi yiyiyo.dayanamıyorum üstüne üstlük cokta kıskanç bi yapıya sahibi.iyice paranoyak oldum devamlı beni hala aldatıyomu düşüncesi var.sürekli telefonuna bakıyorum.(telde msj.okudum)ne yapmam gerekiyo bana lütfen yardım edermisinizsenağlama

Yanlış anladığım için tekrar düzelterek yazıyorum. Canım benim evlendikten sonra öğrenmişsin sanırım, bunu kabul etmek sindirmek tabi ki çok zor bişey Allah yardım etsin ama ben yineliyorum bence profesyonel yardım alabilirsin, şimdinin'de geç olduğunu düşünmüyorum ayrıca.. çünkü böyle bir evlilik sağlıklı yürütülemez.. Çok zor canım Allah sana sabır versin

Son düzenleme:
Tam anlamadım, sizi nişanlıyken aldatmış ama sizi bunu evliyken öğrenmişsiniz di mi?
Mesaj okudum demişsiniz, halen görüşüyor muymuş ki o kişiyle?

ZOR Bİ DURUM . O MESAJ AYNI O ESKİ KİŞİDEN Mİ VE YİNE ONUNLA MI GÖRÜŞÜOR YADA BAŞKASIYLA MI GÖRÜŞÜYOR NASIL Bİ MESAJkaydirigubbakcemile2

canım nişanlıyken aldattıgını ögrendim demişin ama 6 aylık evlisin o mesaj eski tarihli bir mesajmı yoksa eşin hala görüşüyormu

arkadaşımız nişanlısı ile bazı nedenlerden dolayı nikahlanmış sanırsam ama düğün olmamış
canım bence bunu enine boyuna eşinle konuşmalısın
güven sorunu olan bir evlilik asla yürümez

eger aklınızı hep bu sekılde mesgul edersenız saglıgınızdan olcaksınız..
eger bukadar takılcaksanız neden evlendınız yolun basında ıken neden donmedınız kı..
evlılıgın ıılk 2 senesı zor gecer..dılerım az tranva ıle atlatırsınız..

bu arada bence hayatta en acı şey ıhanet degıldır..
ıhanetın yanında tatlı olcag dertler acılarda vardır..

6 aylik evli bir bayan.
Evliliginin 2. ayinda aldatildigini yeni ögrenmis.
Ögrenme seklide, esinin telefonunda birseyler yakalamis.
Sanirim eski mesajlar felan. Ama mesajda olsa o kadar saklarmiki esi o mesaji?
KarisIk ama arkadas gelince aciklar detayli.

Cok zor bir durum gercekten. Süphe insani yer bitirir. Süphe insanin kanini emer.
Allah kimsenin basina vermesin.
Üstelik su an sizin durumunuz dahada zor. Yani yeni aldatmamis, nisanliyken aldatmis sizi, aradan baya bir zaman sonra bunu ögrenince insan nasil bir tepki vereceginide bilemez.
O ani sicagi sicagina yasamiyorsunuz, herseyi yeni ögrenmissiniz. Cok zor cok.
Allah yardimciniz olsun, ne diyecegimi bilemedim.

erkekler genelde kurnaz olurlar nasıl olurda mesaj unutur kı? helekı eskıden kalma ıse..

Diyelim ki nişanlıyken aldattı, diyelim ki evliyken aldattı hatta diyelim ki çıkarken aldattı... Bana göre konum değişmiyor...Hiç birinde ya evet haklıymış denilecek bir durum yok.Ayrıl yada ayrılma kararını verecek olan sensin. Eğer kaldıramıyacaksan iki tarafada hayatı zehir edeceksen birlikte olmanın anlamı yok... Ben çıkarken böyle birşey yaşamıştım ilk erkek arkadaşımdı,şimdi herkes diyebilir çıkarken ne varki bunda bırakırsın gider. (Evli olunca ihanet doğru ,haklı ve kabullenilebilir bir durum olmuyordur heralde) Bana göre bir farkı yok işte. İhanetse her koşulda canını yakıyor. Ve ben bir süre kabullenmek için uğraştım ama dayanamadım, hiçte kolay atlatamadım o günleri ayrıldıktan sonra. Hayatımda hiçbirşey eskisi gibi kalmadı. Bu yaşadıklarımızdan da öğrendik birşeyler , geldi geçti. Ben dayanamam, sen ne karar alırsın bilemiyorum...

Son düzenleme:
Aldatma asla affedilecek bisey degil!!Siz onu aldattiginizda esiniz sineye cekermiydi?Biz kadinlar neden cekiyoruz sineye affediyoruz.Biz aldatinca adimiz o... pu oluyor onlar yapinca capkinlik...
Ben allaha buyuk konusmak istemiyorum ama affetmezdim..Affettikcce bunlar yine yapiyorr!

ah be canım gerçekten acıdır tahminim .......işte bu yüzden aldatanı affetmeyin diyorum ! bak için içini yiyo huzur kalmıyo.. hayat sana da, eşine de zehir oluyo böyle yuva devam etse kime faydası var .......madem affettin devam ediyosun unutacaksın başka çaren yok böyle mahvedersin kendini...psikolog yardımı al başedemiyorum tek başıma diyosan Allah yardımcın olsun

evliliğinizin 2. ayında nişanlıyken? nasıl oluyor tam anlamadım. önce nikah yapıldı düğünden önce mi?

kaldırması hazmedilmesi çok zor birşey. kaybetmek bırakıp gitmek istemediniz madem aşmaya çalışın. onun kıskançlığının sebebi aynı şey sizde yaparsanız korkusu olabilir.
sık sık konuşun içiniz rahatlayıncaya kadar buna ihtiyacınız var. aynı soruyu binkere sorsamda bin kere cvp bekliyorum deyin size yardımcı olması gerek.

Canim 2 aylik evliyken, nisanli olduklarinda aldatildini ögrenmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…