• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En acilinden isim önerisi

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.567
298
Cümleten merhaba :KK31:
Hanımlar 2 gün içinde isim bulmamız lazım.. arkadaşım mezun oldu çevre danışmanlık firması açıcak herşey tamam isim eksik
Çevreyle alakalı isimler lazım önerilerinizi bekliyorum çevreyle ilgili olmasa da şöyle ağır isimler olabilir :KK73:

Hanımlar 2 gün içinde isim bulmamız lazım.. arkadaşım mezun oldu çevre danışmanlık firması açıcak herşey tamam isim eksik
Çevreyle alakalı isimler lazım önerilerinizi bekliyorum çevreyle ilgili olmasa da şöyle ağır isimler olabilir :KK73:

slm balım nasılsın

çevdan nasıl :KK60: ay çok güldüm kendime justicem.. :KK71:

Neden ağır isim? Mesela herhangi bir bitki ismi olmaz mı? Mesela sardunya, çınar, fesleğen.

Çevre danışmanlık firması ne iş yapar bilmiyorum ki. Bi açıkla ona göre düşünelim. Çevre deyince aklıma ağaç çiçek börtü böcek geldi,

canısı ne iş yapar çevre danışmanı ona göre bulalım ? :)

netim mi yavaş sitede mi sorun var çoklu alıntı yapamıyorum hanımlar
atıksu arıtma isi yapcak çiçek böcek değil :KK48:

Back
X