- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
Yanlis bilgi verip bizi de yanlis yonlendiriyorsun.Batiksu nasil..
Donusum daha uygun. Suyun degismedigini goze alirsak. Allahim cok zekisin.![]()
batıksu

direk batırdın şirketi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlis bilgi verip bizi de yanlis yonlendiriyorsun.Batiksu nasil..
Aynen ama bu kılçık 4just beğenmez diye değişimi de yazdım.Yanlis bilgi verip bizi de yanlis yonlendiriyorsun.Batiksu nasil..
dönüşüm...ya da değişim...
ALLAHIM ZEKİYİM YA.
![]()
insan yeter ki yaratıcı olsun..Madem danışmanlık yok çedar'ı çevar olarak değiştiriyorum o zaman![]()
dönüşüm de ciddiyim ben,nolduğunu baştan anlatıyor..
coolluga bak![]()
![]()
Madem danışmanlık yok çedar'ı çevar olarak değiştiriyorum o zaman![]()
dönüşüm de ciddiyim ben,nolduğunu baştan anlatıyor..![]()
b-atiksu, best atik su olsun o zaman.batıksu
direk batırdın şirketi![]()
Aynen ama bu kılçık 4just beğenmez diye değişimi de yazdım.![]()
Olmaz sen hakkini kullandin sira bizde.Madem danışmanlık yok çedar'ı çevar olarak değiştiriyorum o zaman![]()
uluslararası mı yurt içi mi olacak bu?![]()
İşin ucunda telif hakkı varsa her türlü varım bu yarışta, engelleyemezsin beni, kilit vuramazsın parlak zekamaOlmaz sen hakkini kullandin sira bizde.![]()
ingilizce pure süper olurdu ya üzüldüm..yurtiçi senin gibi norveçle işimiz yokönce bi türkiyenin atıksuyunu arıtalım da
![]()
İşin ucunda telif hakkı varsa her türlü varım bu yarışta, engelleyemezsin beni, kilit vuramazsın parlak zekama![]()
Beni sakin deneme, nerelere kilit vuracagimi tahmin bile edemezsin.İşin ucunda telif hakkı varsa her türlü varım bu yarışta, engelleyemezsin beni, kilit vuramazsın parlak zekama![]()