en acilinden yardım anneler!!!

zehrAyaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
4
0
1
36
18 gün önce 36 haftalıkken doğum yaptım küveze aldılar ve o süreçte biberona alıştı şimdi bıraktırmaya çalışıyorum ama sanırım baya zor olacak sütümde fazla olmadığı için aptamil 1 le başladık ama oğlum kabız oldu sabaha kadar ıkınıyor kıpkırmızı oluyor zeytinyağıda vermek istemiyorum ama doktorumuz bugün mamanın içine 1 çay kaşığı karıştırabilirsin dedi,dünde mamamızı değiştirip sma ya geçtik,başka önerileriniz varmı anneler?

oğlum da doğumdan hemen sonra 10 gün yoğun bakımda kaldı. orda önce hortumla sonra biberonla beslendi. eve gelidikten günde iki kere SMA mama kullanıyorduk bir ayını doldurmadan kendisi bıraktı. kabızlık için banyo da bebe sabunuyla karnını ovmak, daha sonra zeytinyağı veya bebe yağıyla karnına, kasıklarına yumuşak masaj yapmak bağırsaklarını çalıştırır. rezene çayının da faydasını görürsünüz. kendi beslenmene de dikkat etmelisin, lifli gıdalar tüketmeli ve çok sıvı almalısın. senin beslenmen de Onu çok etkiler

Sureklı mama deguayırmeyın. Bır cay kasıhı zeytınyagından zarar gelmez.şırıngayla makattan vermiştim ben bıkacsefer.bidekarnına dairesel mesaj yapın sonra ıkı elınuzle karnından yanlara doğru sıvazlayın ayaklarını yava yavas karnını ıttırın bu masaj işe yarıyor

Sureklı mama deguayırmeyın. Bır cay kasıhı zeytınyagından zarar gelmez.şırıngayla makattan vermiştim ben bıkacsefer.bidekarnına dairesel mesaj yapın sonra ıkı elınuzle karnından yanlara doğru sıvazlayın ayaklarını yava yavas karnını ıttırın bu masaj işe yarıyor

evet bende uyguladım bunları işe yaradı ama sürekli aynı sorun tekrar başa dönüyoruz ıkınmayı yeni öğreniyor olabilirmi ? 36 haftada doğan bebeklerde genelde bu sorun yaşanıyormuş doktorumuz öle dedi :(

valla öyle çaresizim küvezde kaldı 4 gün hemen biberona alıştı emmiyorda çok uğraştıracak bu durum beni

Back
X