En Ağır Bit Vakası..

Hanım,
konuyu bizi kaşındırmak için mi açtın
Hayatımda bu kadar biti bir arada görmedim, kaşınmaya başladım bile, bit tikim var zaten
Benim kız küçükken hasta olunca koynumda yatırırdım, Allah'ım kız bitlenmiş, bana da geçirmiş, onun kafasını temizlemek kolay ama beni kim temizleyecek? Eşime baktırdım dedi Mune kafanda tek kale maç yapıyorlar, tutup çekemiyor da, alırsın bir kutu saç boyası boyarsın kafayı, peşinden bulduğum tüm bit ilaçlarını kafama boca ettim, saçları temizledim ama bu bit denen illet yastık yorganların dikiş aralarına giriyor, ne var ne yok yıkamıştım.
O gün bugündür benim evde saç boyasıyla bit şampuanı eksik olmaz, düşün o kadar takıntı oldu
Bitlenen varsa bit şampuanı gönderebilirim

Müdürüm dün ki sülüğü görünce benşm neyim eksik dedim açtım gitti konuyu..
Cidden acayip bişey bu,resmen yerleşmiş kafaya temizlemeklede olacak iş değil bu..
Birde eve de sıçrar bunlar,annede de hata hiçmi görmedi kızın durumunu..
Ahh sorma benşm kızda ilkokulda oldu,kafada sirkeler cirit atıyordu..
Tırnaklarımlatek tek çekerek geberttim hepsini..
Zaten o oldu bir dahada çıkmadı,temizsaça geliyor bunlar üstelik..
Müdürüm geyik topiğine bakarmısın bir zahmet

Bi anda olmadı ya? Çocuk bu hale gelirken o anne babanın aklı neredeymiş acaba?

O değil de şuan ciddi ciddi kaşınıyorum. :/
Hepsi Hanım'ın suçu, okuduğumdan beri saçım, sırtım heryerim kaşınıyor.
Bit dediğin şey çabuk ürüyor ama tabii bu çocuğun en az 1 ay fark edilmemiş bitlendiği, işin tuhafı bit (yazarken bile kaşınıyorum) dediğin 1 hafta saçta kalırsa yüzünde bile cirit atıyor, isteyen deneyebilir, bitlenin 1 hafta temizlemeyin, alnınızda ensenizde yürüyen böcükleri görürsünüz ıykkkk

Suçlu bulundu müdürüm kes cezamı at mapıs damlarına

bende fazla bakamadım..huylanmayayım diyekuaför gibi yerlerden fırçasından örneğin geçebiliyormuş..

Ay aman çocukların küçüklükleri aklıma geldi izleyemedim sonuna kadar
Tarayana kadar kazısalar ya o saçları ne işkence çektiriyorlar yavrucağıza

ayy ne kötüü olmuş yaa yavrum yazık çeke çeke tarıyor çocuğun kafasını.
küçükken ben ve kız kardeşim bitlenmiştik de babaannem gaz yağıyla hem bizim kafamızı hem de apartmanı yıkamıştı.Çamaşır çitiler gibi saçlarımızı yıkardı ne işkenceydi yaa
şimdide hem saçım sırtım kaşınıyor aman babaannem duymasın.

Cidden tarayarak o bitlerden kurtulabileceklerini düşünüyorlar yani?
Çok zekilermiş.

(Evet, beni de kaşıntı tuttu )

yazik kiza.
ama bana da yazik.
tum vucudumu kasinti basti.
bit lafini duysam yeterdi, simdi ne halde oldugumu varin siz dusunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…