- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
tabiki anne hatalı hatta sadece anne hatalı tamam bit bulaşır bizede bulaştı zamanında ama bu kadarda olmazDüzgün yıkansa bunlar olmazdı,annedeçok hatalı hiç mi bakmadı kızının saçlarına
tabiki anne hatalı hatta sadece anne hatalı tamam bit bulaşır bizede bulaştı zamanında ama bu kadarda olmaz
okumam yetti videoya bakamadim
İlkokul dönemlerinde olur genelde,bu acayip bişeyy resmen yerleşmiş saçlara..
aynen korkunç bir durum.
Hanım,
konuyu bizi kaşındırmak için mi açtın
Hayatımda bu kadar biti bir arada görmedim, kaşınmaya başladım bile, bit tikim var zaten
Benim kız küçükken hasta olunca koynumda yatırırdım, Allah'ım kız bitlenmiş, bana da geçirmiş, onun kafasını temizlemek kolay ama beni kim temizleyecek? Eşime baktırdım dedi Mune kafanda tek kale maç yapıyorlar, tutup çekemiyor da, alırsın bir kutu saç boyası boyarsın kafayı, peşinden bulduğum tüm bit ilaçlarını kafama boca ettim, saçları temizledim ama bu bit denen illet yastık yorganların dikiş aralarına giriyor, ne var ne yok yıkamıştım.
O gün bugündür benim evde saç boyasıyla bit şampuanı eksik olmaz, düşün o kadar takıntı oldu
Bitlenen varsa bit şampuanı gönderebilirim
Bi anda olmadı ya? Çocuk bu hale gelirken o anne babanın aklı neredeymiş acaba?
O değil de şuan ciddi ciddi kaşınıyorum. :/
Bi anda olmadı ya? Çocuk bu hale gelirken o anne babanın aklı neredeymiş acaba?
O değil de şuan ciddi ciddi kaşınıyorum. :/
Hepsi Hanım'ın suçu, okuduğumdan beri saçım, sırtım heryerim kaşınıyor.
Bit dediğin şey çabuk ürüyor ama tabii bu çocuğun en az 1 ay fark edilmemiş bitlendiği, işin tuhafı bit (yazarken bile kaşınıyorum) dediğin 1 hafta saçta kalırsa yüzünde bile cirit atıyor, isteyen deneyebilir, bitlenin 1 hafta temizlemeyin, alnınızda ensenizde yürüyen böcükleri görürsünüz ıykkkk
bende fazla bakamadım..huylanmayayım diyeHanım,
konuyu bizi kaşındırmak için mi açtın
Hayatımda bu kadar biti bir arada görmedim, kaşınmaya başladım bile, bit tikim var zaten
Benim kız küçükken hasta olunca koynumda yatırırdım, Allah'ım kız bitlenmiş, bana da geçirmiş, onun kafasını temizlemek kolay ama beni kim temizleyecek? Eşime baktırdım dedi Mune kafanda tek kale maç yapıyorlar, tutup çekemiyor da, alırsın bir kutu saç boyası boyarsın kafayı, peşinden bulduğum tüm bit ilaçlarını kafama boca ettim, saçları temizledim ama bu bit denen illet yastık yorganların dikiş aralarına giriyor, ne var ne yok yıkamıştım.
O gün bugündür benim evde saç boyasıyla bit şampuanı eksik olmaz, düşün o kadar takıntı oldu
Bitlenen varsa bit şampuanı gönderebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?