- 18 Mayıs 2025
- 20
- 4
- 1
- 20
- Konu Sahibi gizlibayan0610
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tebrikler hamilesinKızlar merhaba adetim tam bugün 1 hafta geçti ve olmadım eşimle gittik test yaptırdık pozitif dediler lütfen yardımcı olun bu nedir şuan
Hamilesiniz, 48 saatte bir kan verip artışa bakın. Sağlıkla artsın.Kızlar merhaba adetim tam bugün 1 hafta geçti ve olmadım eşimle gittik test yaptırdık pozitif dediler lütfen yardımcı olun bu nedir şuan
Yaa gerçekten mi değerim nasıl sizcdEvet tebrikler hamilesin
Gerçekten mi hamilemiyim değerim nasıl düşük diyorlardıHamilesiniz, 48 saatte bir kan verip artışa bakın. Sağlıkla artsın.
Ya değerim nasıl sizce yaaPozitif hayırlısıyla gelişir inşallah
İlk değerinizden bişey anlayamayız 2 günde bir kan verin 2 kat artış olursa sağlıklı demektirYaa gerçekten mi değerim nasıl sizcd
Tek değerle hicbirsey anlaşılmaz, iki günde bir aynı yerde aynı saatlerde takip yapmak gerekir, düzenli artış varsa 1500-3000 civarında randevu alıp gidersinYa değerim nasıl sizce yaa(
Tebrik ederim test sonucunuza göre hamilesiniz. Regliniz gecikti mi? Benim ikinci gün gecikmeden 200'ün üzerindeydiYaa gerçekten mi değerim nasıl sizcd
Geç döllenme olmuş olabilir. Artış önemli.Gerçekten mi hamilemiyim değerim nasıl düşük diyorlardı
Evet tam bugün 1 hafta oldu adetim olmadıTebrik ederim test sonucunuza göre hamilesiniz. Regliniz gecikti mi? Benim ikinci gün gecikmeden 200'ün üzerindeydi
Evet tam bugün 1 hafta oldu adetim olmadıTebrik ederim test sonucunuza göre hamilesiniz. Regliniz gecikti mi? Benim ikinci gün gecikmeden 200'ün üzerindeydi
Teşekkür edeirm bebeğim sence bu değer sana göre nasıl iyi mi bana düşük diyolarDiğer arkadaslarda belirtmişlerdir. İki günde bir test yaptırın ortalama iki katına yakin artması gerekir. Birde naçizane tavsiyem kesenin içinde bebek görülüp kalp atışı duyulduktan sonra, asıl mutluluğu o zaman yaşayın. Ve sağlıcakla da kucağınıza alin![]()
Cnm yei ogrenmissen gayet normal ablamda gecen gun 142 ile ogrendi hayrlisiyla saglikla gelisir insallah stres yapma sorun cikmaz insallahTeşekkür edeirm bebeğim sence bu değer sana göre nasıl iyi mi bana düşük diyolar
İnşallah canım benimm inşallahCnm yei ogrenmissen gayet normal ablamda gecen gun 142 ile ogrendi hayrlisiyla saglikla gelisir insallah stres olmas sorun cikmaz insallah
Kiz sen dusuk diye stres oldun bende yuksek cikti diye strese girdimİnşallah canım benimm inşallah