En "aşka aşık" aşk kadını diyebileceğimiz burç sizce hangisi?

womaninlove

Çok aşık bir kadın ❤️
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
281
470
23
Merhaba, çok saçma bir soru ama sormak istedim 🙈 Astroloji bilenler vardır belki diye burası aklıma geldi. Açıkcası merak da ettim gelecek cevapları 🤭
Kız kıza toplanmıştık bu akşam ve astroloji de konularımız arasındaydı. Burçların enlerini konuşuyorduk. Bu konuda kararsız kaldık (derdimizi seveyim😅)
Sizce böyle en aşka aşık, sevilmeyi/sevmeyi seven, aşk kadını diyebileceğimiz burç hangisi?
Yengeç, balık, terazi ve boğa arasında kaldık biz. Siz ne diyorsunuz ve neden?

kesinlikle balık derim :D en kadir kıymet bilmeyende nedense koç veya aslan kadını oluyor çevremden gördüğüm kadarıyla :D
Bir aslan kadını olarak,biz de çok güzel severiz ya.Ben kocişkomu pamuklara sarar,sarmalarım.Üzdü bu yorum🙁.

Hayatıma çok insan girdi, yarısi balık ve koç burcu 🤫
Balıklar sevdi mi çok severler, çok fedakarlardir, şımartmayi- ilgi göstermeyi severler. Yapı itibariyle kendilerine güveni/kendine sevgisi çok olmayan insanlar olduklarından karşısındaki kişiyi ilahlaştirirlar, ilişkide verici olmayı çok severler, yaratıcı olduklarından hediye, jest, iltifat falan söz konusuysa kafaları çalışır seni mutlu ederler.
Bir balık erkeğini iki kilometre yakından,halinden tavrından hemen tanırım ve onlarla çok kolay bir paylaşıma girerim.
Ama o kadar bıktım ki balıklardan, artık anlayınca kaçıyorum.
Bunca güzel ozelliginin yanında toksik tarafi da var. Geneli karar verme özürlü oluyor, bir haftasonunu/tatili baştan sona planlayamiyor. Devamlı kendini onaylatms ihtiyacında oluyor, biraz alıngan, ozguveni az oldugundan günlük hayattaki şeyleri yanlış anlayabiliyor, "dirayetli dağ gibi adam" denecek adamlar değiller. İnsanı yoruyorlar.
Bu arada ozguvensizlik içten, dıştan belli etmiyorlar. Hatta benim hayatıma giren balıkların kimi öğretmen,kimi mühendis..çoğu saygın - ortamlarda konuşan eden sunum yapan erkeklerdi. Ama tanıdıkça tanidikca görüyorsun ki kendilerine güven yok çoğunda.
Ben almayayım :)
Ben de Boğalari seviyorum aslında :) ama cok uyusuklar
Yay'larin karakterini seviyorum ama onlardan da güzel aşık olmuyor, çok başına buyruklar:)
Yani soruya cevap balık , maalesf

Balık galiba etrafımdaki gördüklerime göre. 😀
Nalet burç :KK70:
Aşka aşık değilim ama, sevdi mi tam seven tiplerdenim ahhaha.
Merhametli, düşünceli, fazla fedakardır balıklar. Ben öyleyim maalesef ahshsh

Ben kendimi tanımadan, geliştirmeden önce ilişkilerim toksik oluyordu valla. Alma verme dengesini kuramıyor insan. Fazla verici oluyor balıklar, çok şükür kendimi kontrol edebiliyorum eskiye göre ama, maalesef çok duygusalız :KK43:

Son düzenleme:
Balıklar sevdi mi çok severler, çok fedakarlardir, şımartmayi- ilgi göstermeyi severler. Yapı itibariyle kendilerine güveni/kendine sevgisi çok olmayan insanlar olduklarından karşısındaki kişiyi ilahlaştirirlar, ilişkide verici olmayı çok severler, yaratıcı olduklarından hediye, jest, iltifat falan söz konusuysa kafaları çalışır seni mutlu ederler.
Bir balık erkeğini iki kilometre yakından,halinden tavrından hemen tanırım ve onlarla çok kolay bir paylaşıma girerim.
Bunca güzel ozelliginin yanında toksik tarafi da var. Geneli karar verme özürlü oluyor, bir haftasonunu/tatili baştan sona planlayamiyor. Devamlı kendini onaylatms ihtiyacında oluyor, biraz alıngan, ozguveni az oldugundan günlük hayattaki şeyleri yanlış anlayabiliyor, "dirayetli dağ gibi adam" denecek adamlar değiller. İnsanı yoruyorlar.
Bu arada ozguvensizlik içten, dıştan belli etmiyorlar. Hatta benim hayatıma giren balıkların kimi öğretmen,kimi mühendis..çoğu saygın - ortamlarda konuşan eden sunum yapan erkeklerdi. Ama tanıdıkça tanidikca görüyorsun ki kendilerine güven yok çoğunda.
Yay'larin karakterini seviyorum ama onlardan da güzel aşık olmuyor, çok başına buyruklar:)
Balık erkeklerinden ziyade balık kadınlarını anlatsana biraz senin yorumlarını beğeniyorum, ben bir balığım 😁

Boğaların uyuşuk olmasına kesinlikle katılıyorum :D bana kalırsa gerçekten seviyorsa içten olarak. en güzel seven erkek burcu kesinlikle akrep oluyor. çok fedakar çok merhametli çok güzel seviyor ama altını çiziyorum gerçekten severse aşık olduysa :D

Merhaba, çok saçma bir soru ama sormak istedim 🙈 Astroloji bilenler vardır belki diye burası aklıma geldi. Açıkcası merak da ettim gelecek cevapları 🤭
Kız kıza toplanmıştık bu akşam ve astroloji de konularımız arasındaydı. Burçların enlerini konuşuyorduk. Bu konuda kararsız kaldık (derdimizi seveyim😅)
Sizce böyle en aşka aşık, sevilmeyi/sevmeyi seven, aşk kadını diyebileceğimiz burç hangisi?
Yengeç, balık, terazi ve boğa arasında kaldık biz. Siz ne diyorsunuz ve neden?
Boğa ve balık

Bence Yengeç. Çok fazla bilgim yok burçlar hakkında ama yengeç burcuyum herşeyi herkesi en en ennn sevebilirim hiç ortam yok..
Çocuklara aşığım,kocama aşığım 12 yıldır adamın gözlerine doyamadım,ağaca,kuşa,doğaya kısacası herşeyi fazlaca seviyorum..

Nalet burç :KK70:
Aşka aşık değilim ama, sevdi mi tam seven tiplerdenim ahhaha.
Merhametli, düşünceli, fazla fedakardır balıklar. Ben öyleyim maalesef ahshsh

Ben kendimi tanımadan, geliştirmeden önce ilişkilerim toksik oluyordu valla. Alma verme dengesini kuramıyor insan. Fazla verici oluyor balıklar, çok şükür kendimi kontrol edebiliyorum eskiye göre ama, maalesef çok duygusalız :KK43:

Evett kesinlikle. Annem de babam da balık. Vallahi illallah ettik. 😀😀😀

Back
X