En "aşka aşık" aşk kadını diyebileceğimiz burç sizce hangisi?

Ay ama ben böyle değilim, nayır nolamazzzz :KK70:
Güneş burcunu taşımıyorsundur o zaman sen. Misal balık burcu isen haritan baska bir burçla doludur. Yükselen önemli zaten onu taşıyor olabilirsin. Aşk konularında venüse bakılır. Venüs gezegenin hangi burçta o da önemli. O yüzden burçtan ziyade yükselen ve diğer gezegen evleri dikkate alınırsa daha detaylı kisilik ortaya çıkar.

Güneş burcunu taşımıyorsundur o zaman sen. Misal balık burcu isen haritan baska bir burçla doludur. Yükselen önemli zaten onu taşıyor olabilirsin. Aşk konularında venüse bakılır. Venüs gezegenin hangi burçta o da önemli. O yüzden burçtan ziyade yükselen ve diğer gezegen evleri dikkate alınırsa daha detaylı kisilik ortaya çıkar.
Diğerlerini detaylı bilmiyorum. Ama yükselenim akrep, ay burcum da Boğa 😊

Burcum başak, yükselenim aslan. Ben kendi adıma aşka kesinlikle kıymet veren biri değilim. Çünkü aşk çok pembe çok hızlı bi his. Ömrü var ne olursa olsun bitiyor bi gün.

Karşılıklı iki insanın birbirine saygıyla sevgiyle tahammül edebilmesine bi de üstüne her duygudan üstün “güven” duyabilmesine hayran olurum ancak, çünkü bunlar can verir bana.

Ama aşk insanı olarak gözlemlerimden örnek verirsem, akrep ve terazi diyebilirim.

7 yıldır birine deliler gibi aşığım, herkes böyle bir aşk da aşık da görmedik diyor.
Burcum BOĞA 🫶

Back
X