En az 2 yıl önce burun estetiği olmuş ve hala memnun olanlar lütfen paylaşalım

emotional22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
64
0
36
İstanbul
En az 2 yıl önce burun estetiği olmuş ve hala memnun olan arkadaşlar. Lütfen ameliyatı ne zaman kime olduğunuzu, neler yaşadığınızı kısaca anlatın lütfen. Doktor arayan arkadaşlar da faydalansın. Ameliyatun uzun vadede kalıcılığı önemli o yüzden eski tarihli ameliyat sonuçlarını merak ediyorum. Lütfen paylaşalım.

benim 3 yıl oldu ameliyat olalı. oturdu oturmasına ama ilk başlarda süper ötesi olan burnum şimdi bişeye benzemiyo. hiç memnun değilim anlicağınız ama forumda memnun olanlar vardır mutlaka. yazan olur umarım.

benim 3 yıl oldu ameliyat olalı. oturdu oturmasına ama ilk başlarda süper ötesi olan burnum şimdi bişeye benzemiyo. hiç memnun değilim anlicağınız ama forumda memnun olanlar vardır mutlaka. yazan olur umarım.

gecmis olsum canim 3 yil sonraki burun fotolari gorebilirmiyim ve dokturana sormadinmi neden boyle oldugunu??

yaptık bi iş. bindik bi alamete gidiyoz bakım nereye. inşallah pişman olmayız, 6 ay 6 ay 6 ay. doktorum 6 ay deyip duruyor. şikayetlerim çoğu estetikli arkadaşta yok. millet alçıyı atınca fıstık gibi burna kavuşuyor. benimki hem şiş hem çok kalkık domuz gibi hem yamuk. hemde ucu yok. mana yok, garip bişi. meşhuuur 6 ay geçsin, bahsettiğim yerler düzelmesin yeminle doktoru paralıcam. bağırıp çağırıp içimi dökerim en azından. Allah versinde öle birşey olmasın diye dua ediyorum. sustum şimdi canım yanayana burnuma basıtırp çekiyorum. bi halta yaramıyo gibi sızlayıp duruyor kıpkırmzı oluyor heryanım.

sustum. ses çıkarmadan yapıcam bunu. bakalım ne olacak.

arkadaşım benim de burnum şiş daha bir çokta burunla ilgili şikayetim var üstelik 2. ameliyatımı oldum.9 ay oldu ama halen şikayetler devam .bakalım ne olacak.3. ameliyatı olmak istemiyorum artık yaaa.

yaptık bi iş. bindik bi alamete gidiyoz bakım nereye. inşallah pişman olmayız, 6 ay 6 ay 6 ay. doktorum 6 ay deyip duruyor. şikayetlerim çoğu estetikli arkadaşta yok. millet alçıyı atınca fıstık gibi burna kavuşuyor. benimki hem şiş hem çok kalkık domuz gibi hem yamuk. hemde ucu yok. mana yok, garip bişi. meşhuuur 6 ay geçsin, bahsettiğim yerler düzelmesin yeminle doktoru paralıcam. bağırıp çağırıp içimi dökerim en azından. Allah versinde öle birşey olmasın diye dua ediyorum. sustum şimdi canım yanayana burnuma basıtırp çekiyorum. bi halta yaramıyo gibi sızlayıp duruyor kıpkırmzı oluyor heryanım.

sustum. ses çıkarmadan yapıcam bunu. bakalım ne olacak.

Bende 2 gün önce oldum. burnumun ucu fazla kalkık domuz gibi.delikler oortada üst tarafta fazla şiş.tamam üst taraf inerde burun ucu nolcak? oda zamanla inermi?O kadar pişmanımki yüzüm anlamsız.hiç bana benzemiyor. burnum kısalmış ama şişko.Niye yaptım ben bunu diyorum iki gün önceye dönüpte ben vazgeçtim demeyi ne kadar isterdim bi bilseniz.tamam güzel şeyler çıkabiliyo ben de onlara bakıp heveslenmiştim.ama pişman olan da çok.bu riske girmeye değermi?öbür türlüsünü allah yaratmış dersiniz.ya bunu? kendim ettim kendim buldum.en iyisi kendinle barışmak.ameliyat sonrası tanımadığın bi yüzle karşılaşmaktan iyidir?

Back
X