- 22 Şubat 2018
- 550
- 11.320
- 103
AminnnValla ben yumurtlamanın bir gün olduğunu bile bilmiyordum
Her ilişkide hamile kalabilir insan sanıyordum:)
Aslında hamile kalmak bir mucizeymiş.. Allahım bize de mucizelerinden yaşat
Valla kuzum beklemenin de bazen fayda sağlamadığını görüyoruz. O yüzden çaresine de bakmak gerekiyor. Tedavi aşılama tüp bebek artık ne gerekiyorsa. Bazen çok umutsuzluğa kapılıyoruz belki de daha da kapılacağız ama denemekten vazgeçmemek lazım.Bazen diyorum çok mu zorluyoruz nasip te.varsa olacak ama insan dayanamıyo ki..sonuçta rabbim bu imkanlarıda bize nasip etmiş kimimiz belki ilaçla kimimiz aşılama kimimizde tüp bebekle nasip olacak....önce elimizden gelen çabayı gösteremmiz gerek miyo mu? Bu nasibi zorlamak olamaması lazım bilmiyorum kafam çok karışık
Net olarak istiyoruz demedim d ama anlıyolar tabi zaman geçiyo..geçiştirmekte bi yere kadar oluyo..canım millet öyle susmazki iyice sorar dururlar takmıyo gbi davranmak en güzeli biz böyle iyiyiz felan diyecen geziyorz eğleniyoruz rahatimiz yerindeValla kimsenin rahatlayacağı falan yok. Bence amcalar teyzeler laf arıyor. Çok meraklı bizim insanımız bu konuları kurcalamaya. İnsanın canını acıtacağını bile bile yani. Geçen çok samimi arkadaşım yeni doğum yapmış arıyor beni git tedavi ol doktor öneriyor falan. Yahu bir durun insan biraz empati yapar. Çocuk istediğimizi biliyorsunuz. Olmadığını da açık açık diyorum artık millet sussun diye.. Bu mahalle eş dost laflarına uyuz oluyorum
Oy oyy bizim sıkıntımız bize yetmiyor sanki bir de milletin ağzı ile uğraşacağız. Canım annemi bile kırdım bu yüzden kadıncağız olsun doktora gidin falan deri diyeNet olarak istiyoruz demedim d ama anlıyolar tabi zaman geçiyo..geçiştirmekte bi yere kadar oluyo..canım millet öyle susmazki iyice sorar dururlar takmıyo gbi davranmak en güzeli biz böyle iyiyiz felan diyecen geziyorz eğleniyoruz rahatimiz yerindeartik kim inanırsa
Anneme doktora gittik bi şey yok bekleyin dedi felan dedim..onuda üzmek istemiyorum yok olmuyo demedim takmıyomuş gibi görünüyorum..kayınvalidemde bi şey demiyodu ama geçenlerde gidin bakıkın 3 yıl oldu olmuyo sizin felan dedi ben ağzımı açıp bi şey diyemedim o kadar kötüydü ki ortam da hiç olmayacak yerde..çok üzüldüm ağladım tabi yanlarında değil..eşim yok öyle bi şey felan dedi biraz kızdı annesine ben ağzımı açmadım bide birileri sorunca felan benim gozler doluyor hemen çok zor tutuyotum kendimiOy oyy bizim sıkıntımız bize yetmiyor sanki bir de milletin ağzı ile uğraşacağız. Canım annemi bile kırdım bu yüzden kadıncağız olsun doktora gidin falan deri diyeama yoruldum artık ya
Ahhh ah anlıyorum tatlım. Diyorum ya kendi annemin bile bu konuda konuşmasına bazen tahammül edemiyorum. Kötülüğümü istemiyor elbet ama sanki bir eksiklik bu ve çok üzücü. Allahtan kayınvalidemin hiç bir şey umrunda olmadığı gibi bebek meselesi de umrunda değilAnneme doktora gittik bi şey yok bekleyin dedi felan dedim..onuda üzmek istemiyorum yok olmuyo demedim takmıyomuş gibi görünüyorum..kayınvalidemde bi şey demiyodu ama geçenlerde gidin bakıkın 3 yıl oldu olmuyo sizin felan dedi ben ağzımı açıp bi şey diyemedim o kadar kötüydü ki ortam da hiç olmayacak yerde..çok üzüldüm ağladım tabi yanlarında değil..eşim yok öyle bi şey felan dedi biraz kızdı annesine ben ağzımı açmadım bide birileri sorunca felan benim gozler doluyor hemen çok zor tutuyotum kendimi
inşallah bu aydır canımbu arada ovu testlerine devam ediyorum. dün baktım yine silik gibi geldi bana. Bu sabah baktığımda koyulaşmış biraz sanki:) Acaba o ay bu ay mı?
Aramıza hoşgeldin canımmerhaba kızlar bende varım 3 buçuk yıllık evliyim neredeyse hiç korunmadım ve hamile kalamadım eşimde varikosel vardı 1 buçuk yıl oldu ameliyat olalı hala iyileşemedi tam olarak değerler geçen ay klomen kullandım olmadı. bu ay değil ama gelecek ay olursa aşılama denemeyi düşünüyorum. boşverdim artık napam nedem, verecek olan rabbim
Rica ederim canım benim. İnşallah bize de nasip olur o günler.Amin canım.. Bir çok kişiden duydum ama ayakları yukarı kaldırıp beklemeyi. Bazıları hamileliğini buna borçlu olduğunu bile söylüyor. Ama dedim ya benim ilk gebelikte hiç bir şey yapmadan oldu. Kısmet sen yine de dene. Tavsiyen için teşekkürler
Evet sizde aşılama daha uygun olabilir sende bi sorun yoksa..aşılamada eşinin spermleri seçilip rahme bırakılıyp kat edeceği mesafe azalıyo hemde inşallah nasip olur hepimizemerhaba kızlar bende varım 3 buçuk yıllık evliyim neredeyse hiç korunmadım ve hamile kalamadım eşimde varikosel vardı 1 buçuk yıl oldu ameliyat olalı hala iyileşemedi tam olarak değerler geçen ay klomen kullandım olmadı. bu ay değil ama gelecek ay olursa aşılama denemeyi düşünüyorum. boşverdim artık napam nedem, verecek olan rabbim
Ciddi misinHurmayı bilmem de beni de yedi evli kadının eline verip alacağım bir şeyi evimin önüne gömüp üstünden geçmemi istediğler. Bağlıymışım ben bağım öyle çözülecekmiş:)))
Nasıl çemkirdiysem millete kimse daha bebek falan sormuyor bana:))
Yine de gün aşırı ilişkiye devam et canım belki tutarEvet canım ya çıkmayacağını bilsen de bir ihtimal bir umut hep bekliyorsun.
Ben şimdi ovu testinde koyu çizgi bekliyorum çıkmıyor:)
uygulamaya göre yumurtlama dönemindeyim ama testler hiç öyle demiyor
Canım benim amh 0.01 yumurtalık rezervin bilinemeyen bi nedenle azalmış dr bunu ddi. Doğal olarak adet olamıyorum belki erken menopoz. Acımasız olursam kendime bunlar gerçek. Düzenli adet görmem için trisequens. Yumurtalar içinde belki bi ihtimal diyerek biosteron verdi dr. 3ay ilaçları kullan ve yeni evli olduğum için 3ay normal yolla bi dene ddi dr belki yumurtan oluşur hamile kalabilirsin ddi umutsuz bir şekilde tabi. 2.adetimi oldum. 1ay daha deneyecez gün aşırı ilişki ve sonrası 20dk kalkmamalar falan bu ay da olmazsam kontrole gideceğimSen ne aşamadasın67blue
. adetine ne kadar var peki? Sen adet olursan git hemen canım tedaviye başlayınn..tabi inşallah kendiliğinden olurCanım benim amh 0.01 yumurtalık rezervin bilinemeyen bi nedenle azalmış dr bunu ddi. Doğal olarak adet olamıyorum belki erken menopoz. Acımasız olursam kendime bunlar gerçek. Düzenli adet görmem için trisequens. Yumurtalar içinde belki bi ihtimal diyerek biosteron verdi dr. 3ay ilaçları kullan ve yeni evli olduğum için 3ay normal yolla bi dene ddi dr belki yumurtan oluşur hamile kalabilirsin ddi umutsuz bir şekilde tabi. 2.adetimi oldum. 1ay daha deneyecez gün aşırı ilişki ve sonrası 20dk kalkmamalar falan bu ay da olmazsam kontrole gideceğim
19. gün bugün
Evet ya gerçekten:))Ciddi misintövbe Yarabbim öyle şey mi olurmuş. Meryem suresini çok okuyan var hayırlı evlat niyetine. Hurma da şifa niyetine diye 10 tane okuyup yemiştim bn ve sonuç adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?