Sirketin yarisi esimin ustune ama ciksak paramizi veremezler ki o kadar para yok sirkette diyecekler ki malzemelerin su kadari senin al satEşim, kaynım, kayinpederim ortaktı.
Ben kiramı gününde ödeyemezdim ama onlar gezer tozar yer içer giyerdi bende mal gibi bakardim.
Allahtan şirket esimin üstüneydi eşime muhtaçlardı yani
Eşim resti çekti hakkını aldı ve ayrıldı
Darısı başına
Ahmet işverenden para alabiliyorsa eşiniz neden almıyorSirketin yarisi esimin ustune ama ciksak paramizi veremezler ki o kadar para yok sirkette diyecekler ki malzemelerin su kadari senin al sat
Ahmet taniyormus isvereni esim tanimiyor o yuzden adam vermez zatenAhmet işverenden para alabiliyorsa eşiniz neden almıyor
Kusura bakmayın ama eşiniz gayette dolandırılıyor. 3 ortaklar ve ısvereni sadece Ahmet tanıyorAhmet taniyormus isvereni esim tanimiyor o yuzden adam vermez zaten
Esim bir sure sonra isler duzelince böyle olmaz diyor ama bilmiyorumNe ilginç insanlar var .
Avukata gideceğinizi falan söyleyin ya da şirketi bağımsız denetmen gozetiminden geçireceğinizi ve bu durumda onlarin zararla çıkacağını söyleyin. Tam bilmiyorum bu süreçleri ama ilk başta hakkınızı alacak şekilde onlara haddini bildirip sonra da kurtulmaya bakın.
İşverenler herzaman degisiyor insaat isi yapiyorlar genelde ahmet ve mehmet tanıyor esim bu sektorde yeniKusura bakmayın ama eşiniz gayette dolandırılıyor. 3 ortaklar ve ısvereni sadece Ahmet tanıyor
Sizi cok iyi anliyorum. Eşimde inşaat işindeİşverenler herzaman degisiyor insaat isi yapiyorlar genelde ahmet ve mehmet tanıyor esim bu sektorde yeni
Ben az cok kazanilmasina bisey demiyorum sirket yeni cunku ama esit dagilim yapilsa kazanilan paraSizi cok iyi anliyorum. Eşimde inşaat işinde
Allah yardımcınız olsun inşallah
Esim bir sure sonra isler duzelince böyle olmaz diyor ama bilmiyorum
Sirketin yarisi esimin ustune ona guveniyoruz birazİşlerin düzelmemis olmasi eşinizin hakkını almamasını gerektirmez ki. Ustelik bu şekilde alınmış ortak bir karar da yok, diğer beyler kendilerince rahat rahat hareket ediyorlar.
Ortaklar arasında tam güven olmasi , en azından tam şeffaflık olmasi gerekiyor. İyi niyet güzeldir ama tedbirle birlikte olursa daha güzel.
Onleminizi alın , ilerde iflas etme, paranızı kaptırma , alamama gibi bir durumda ne yaparsinız planıniz olsun. Para işleri tehlikeli ve insanları nankör yapabilen birşey.
İşler düzeldiginde eşinizle hiç paylaşmayadabilirler. Çok geç olmadan , kararlı bir duruş sergilemelisiniz .
Ben sirketin kurulus asamasinin hepsine sahidim herkesin hisse orani belli tabi ama para dagilimi banka hesabindan falan değil elden yapiliyor ve kurumsal bir sirket degil yani o yuzden mehmet mudur gibi oldugu icin parayi isverenden aliyor ama ahmette isvereni taniyor ve gidip alabiliyorYa eşiniz sizi kekliyor ya da başka bir iş var.Kimse bu şekilde kafasına göre para alamaz.Şirket kurulurken herkes parası oranında hissedar olur ve bu durum şirketin kuruluşunda belgelenir ki gelir-gider paylaşılırken de bu esasa göre bölüşülebilsin.
Yani bu durumda ya eşiniz çok parayı koyan değil ya da göz yumuyor.
Kaybimiz var baya yani cikarsak paramizi da veremezler alin su malzemeleri satin parabiz bu derler o yuzden cikamiyozBence bu işte başka şeyler dönüyor. Şirketin yarı parasını siz mi verdiniz? 3 ortak nasıl olur da iş yapan kişiyi bilmez? Biri kafasına göre para alır vs. Keşke hiç yapmasalarmış. Kaybınız çok mu? Siz buradan sıyrılmaya bakın.
Ben sirketin kurulus asamasinin hepsine sahidim herkesin hisse orani belli tabi ama para dagilimi banka hesabindan falan değil elden yapiliyor ve kurumsal bir sirket degil yani o yuzden mehmet mudur gibi oldugu icin parayi isverenden aliyor ama ahmette isvereni taniyor ve gidip alabiliyor
Evet aynen boyle durum ama onlar gibi ayni sartlarda calisiyor sizce böyle haksiz dağılım normal miO zaman eşiniz para koymuş diğerleri de bağlantıları sağlıyor belli ki.Yani eşiniz yeni olduğu için para kazanmak için bi süre buna katlanacak o zaman.
Kaybimiz var baya yani cikarsak paramizi da veremezler alin su malzemeleri satin parabiz bu derler o yuzden cikamiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?