- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi frozen12345
-
o doktorunuzun verdiği jelin ismini öğrenebilirmiyim acaba,bugünlerde sivilcelerle başım derttedeben kapalı olmama ragmen mutlaka hergün fönümü çeker kocamı öyle karşılarım..
bakım çok güzel bir şey
birde doktorum bana bir günlük bakım jeli verdi inan yüzümde ne sivilce ne siyah nokta kaldı muhteşem bir şey
Haftada bir kuaföre gitmek 15-20 lira. Hafta başında gidin, fönünüzü çektirin ojenizi sürdürün en az 2-3 gün idare eder sizi. Çalışıyorsunuz, kazandığınızı kendinize harcayın.
Benim de, 2 yaşında bi kızım var akşam 18.30 da onu kreşten alıyorum 19.30 da yemek yiyoruz 20.00 de spora gidiyorum 21.30_22.00 (duşumu sporda alıyorum) de spordan geliyorum bi sonraki günün yemeğini yapıyorum çamaşır vs varsa onları ayarlıyorum Kızımı uuyutuyorum 23.30-24.00 gibi oje silme yada sürme yapıyorum sabah
7.30 da kalkıp saçlarıma maş
a yapıyorum makyajımı yapıp 8.15 de de
evden çıkıyorum yapmak istersen hiçbişey zor degil çoluk çocuk ev iş bahane bunlar insanın içinden gelmeli bence
bioderma.. Önceki sayflarada görselini bulabilirsinizo doktorunuzun verdiği jelin ismini öğrenebilirmiyim acaba,bugünlerde sivilcelerle başım derttede
Hmm, şimdi size iyi hissettireceğim;
20'li yaşlarımın başında sayılırım.
Evli değilim, çocuğum da yok.
Alan derslerim ve sınavlarım dışında bir uğraşım ya da para kazandığım bir işim yok, yani boş vaktim size göre çok fazla
Makyaj hiç yapmadım.
Oje hiç kullanmadım.
Salaş giyiniyorum.
Hayat çok berbat, beni niye üzüyorlaaar, bakışlarıyla hayatımı idame ettiriyorum.
Kronik bir mutsuzluğum var.
Bakımlı olmayı sosyal algının kadına dayattığı bir oldu olduğunu düşünüp , bütün güzellik bakım merkezlerini yakma düşüncem var.
Ayrıca çirkinim. =(
Daha iyi hissediyor musunuz?
ADI NE BAKIM KREMİNİNben kapalı olmama ragmen mutlaka hergün fönümü çeker kocamı öyle karşılarım..
bakım çok güzel bir şey
birde doktorum bana bir günlük bakım jeli verdi inan yüzümde ne sivilce ne siyah nokta kaldı muhteşem bir şey
tabiki evlen:) biz kadınlar yeter ki isteyelim her şeyin üstesinden geliriz. içimizde olsun gerisi halledilir.evlenmemek mi lazım bu nu mu anlayalım yani ben simdi bi kaldım ölee:0)
o bakım jelinin ismi nedir ?ben kapalı olmama ragmen mutlaka hergün fönümü çeker kocamı öyle karşılarım..
bakım çok güzel bir şey
özel bi kurumda çalışıyorum 29 yaşındayım burada 6 bayan var hepimizin yaşları biribirimizden ya 1 yaş büyük ya küçük okadar bakımlılarki görseniz hayran oluyorum onlara. en bakımsız benim burda yalnız onlar bekar hepsi. birtek ben evliyim ve 2 ile 7 yaşında iki kızım var onlarla ilgilenmekten kendime vakit bulamıyorum ama çok üzülüyorumhepimiz yirmili yaşlardayız ama ben sanki 40 lı gösteriyorum. akşam 7 gibi evde oluyorum yemek bulaşık çocuklar derken saat gecenin biri oluyo yorgunluktan kendimi yatağa zor atıyorum. mesela bir aydır oje sürmek istiyorum fırsat bulamadım . ya çok perişan geziyorum ortalıkta benim gibi hem evli hem çalışan hem çocuklu bayanlar siz becerebiliyomusunuz kendinize vakit ayırmayı nasıl yapıyosunuz banada söyleyin neolur.
Kendin topla,
Bunu rutin haline getir mutlaka günlük bakımına zaman yarat kendine olan saygın için bu çok önemli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?