• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifleri ''hangileridir?(4 Oy Hakkınız bulunmaktadır)

• Ankete Katılan
    517
  • Anket Kapalı .
Babanın sağlık durumu nasıl şimdi,umarım düzelmiştir sağlığı.
Tekrar işe dönecekmisin peki,bizde özledik seni fırsat buldukça gel gene kuzucum :KK60: :KK200:
Hiç birşey eskisi gibi olmasada hergün aldığı nefes için şükrediyoruz 🙏 Çocuk doğduktan sonra duruma göre belli olucak inşallah ablacım buralardayım artık :KK74: :KK200: :KK60:

Çok güzel retro kavanozlar vardı. 😐
Buradan başladım 😅
IMG_8251.webp

Hiç birşey eskisi gibi olmasada hergün aldığı nefes için şükrediyoruz 🙏 Çocuk doğduktan sonra duruma göre belli olucak inşallah ablacım buralardayım artık :KK74: :KK200: :KK60:
Kuzum şimdi fark ettim bebek geliyormuş çok sevindim sağlıcakla gelsin dünyaya inşallah :nazar::anneadayı: fırsatr buldukça gelmeye çalış gene,cinsiyeti ne bebeğin.
Aynen nefes almaları bile yeter.

Kuzum şimdi fark ettim bebek geliyormuş çok sevindim sağlıcakla gelsin dünyaya inşallah :nazar::anneadayı: fırsatr buldukça gelmeye çalış gene,cinsiyeti ne bebeğin.
Aynen nefes almaları bile yeter.
Çok teşekkür ederim ablacım :KK74: Allah nasip ederse oğlum olacak inşallah :KK200:

Back
X