Canım niye oluyor biliyor musun? Bazıları günah defterini dolduruyor. Kalplerinde kötülük olduğu için Allah ona bunu reva görüyor. Onun yerinde olmak mı iyi yoksa sabredip onun mükâfatını almak mı... Bir damla gozyasini dahi heba etme. Dedim ya herkes kendine yakışanı yapıyor. Hep hakettigimiz için mi üzülüyoruz
Yaptığı haksızlık gerçekten. Cezasını da görecek bir şekilde. Sen kendi kendine biraz moral ver. Ağlaması gereken bırak ağlasın, sıkıntı da yaşasın. Bu kadar özverili olma diyecem ama aynısını ben de yapıyorum çoğu zaman. Birinin senin hakkındaki kötü düşüncesi seni baglamasin. Birilerine kötü göstermeye çalıştığında da herkes gün gibi görüyor her şeyi merak etme sen.
Şu an bile ağlıyorum diyorsun. O insanları bu kadar büyütme gözünde. Biraz rahatla...içinden ne geçiyorsa soyle hiç utanma...bipli bile olabilir bak....iyi gelecek sana... valla dua ediyorum şu an senin için. Benim gibi seni seven herkes şu an çok endiseleniyor eminim . Toparla yavrum kendini. Çoluk çocuğun da üzülecek boş ver gitsin amaaaaan Allah bildiği gibi yapsın sebep olanları.