Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.466 105.746 798 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.241 pinkpantera .!.: iki tane diş cikarmiş minnak minnak gorunuyor Genişletmek için tıkla... Maşallah ekmek düşmanları çıkıyor derler burda
pinkpantera .!.: iki tane diş cikarmiş minnak minnak gorunuyor Genişletmek için tıkla... Maşallah ekmek düşmanları çıkıyor derler burda
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.871 698 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.242 Jenna16 .!.: Kehribar galiba Genişletmek için tıkla... Heh ondan
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.392 438.345 898 36 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.243 Blue_Peri nasılsın canım
pinkpantera Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Nisan 2019 1.550 4.136 83 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.244 Minik meleklerim .!.: Geçen arkadaşım cocugunun boynunda bir kolye vardı taştan şimdi adı aklıma gelmedi dış çıkartırken çok iyi geliyormuş :// Genişletmek için tıkla... oylemmi ne taşi acaba ,buda zir zir ne istediyin bile bilmyor cocuk onu veryosun onu istyor onu veryosun baskasin
Minik meleklerim .!.: Geçen arkadaşım cocugunun boynunda bir kolye vardı taştan şimdi adı aklıma gelmedi dış çıkartırken çok iyi geliyormuş :// Genişletmek için tıkla... oylemmi ne taşi acaba ,buda zir zir ne istediyin bile bilmyor cocuk onu veryosun onu istyor onu veryosun baskasin
pinkpantera Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Nisan 2019 1.550 4.136 83 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.245 Jenna16 .!.: Kehribar galiba Genişletmek için tıkla... nasisin canim
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.871 698 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.246 pinkpantera .!.: oylemmi ne taşi acaba ,buda zir zir ne istediyin bile bilmyor cocuk onu veryosun onu istyor onu veryosun baskasin Genişletmek için tıkla... Kehribar mis dur ben bir daha sorayım arkadaşa ne saman dan beri takıyor sorayım Geçen azı dislerini onu taktıktan sonra çok kolay ağlamadan çıkarttığını söylemi sti
pinkpantera .!.: oylemmi ne taşi acaba ,buda zir zir ne istediyin bile bilmyor cocuk onu veryosun onu istyor onu veryosun baskasin Genişletmek için tıkla... Kehribar mis dur ben bir daha sorayım arkadaşa ne saman dan beri takıyor sorayım Geçen azı dislerini onu taktıktan sonra çok kolay ağlamadan çıkarttığını söylemi sti
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.466 105.746 798 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.247 Minik meleklerim .!.: Gel hele gel peri yüzünden aramız nana ile bozulacak sende Bursalı sin gel hele yardım et Genişletmek için tıkla... Minik ebbek yimedinmi böğün bacım gıııı beni yicen haaaa uslum puslum ufacık tefecik içi dolu turşucuk bir periyim
Minik meleklerim .!.: Gel hele gel peri yüzünden aramız nana ile bozulacak sende Bursalı sin gel hele yardım et Genişletmek için tıkla... Minik ebbek yimedinmi böğün bacım gıııı beni yicen haaaa uslum puslum ufacık tefecik içi dolu turşucuk bir periyim
pinkpantera Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Nisan 2019 1.550 4.136 83 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.248 Minik meleklerim .!.: Kehribar mis dur ben bir daha sorayım arkadaşa ne saman dan beri takıyor sorayım Geçen azı dislerini onu taktıktan sonra çok kolay ağlamadan çıkarttığını söylemi sti Genişletmek için tıkla... sana zahmet olmasin canim
Minik meleklerim .!.: Kehribar mis dur ben bir daha sorayım arkadaşa ne saman dan beri takıyor sorayım Geçen azı dislerini onu taktıktan sonra çok kolay ağlamadan çıkarttığını söylemi sti Genişletmek için tıkla... sana zahmet olmasin canim
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.729 299.180 898 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.249 Minik meleklerim .!.: Gel hele gel peri yüzünden aramız nana ile bozulacak sende Bursalı sin gel hele yardım et Genişletmek için tıkla... Hayırdır,kankaydiniz siz
Minik meleklerim .!.: Gel hele gel peri yüzünden aramız nana ile bozulacak sende Bursalı sin gel hele yardım et Genişletmek için tıkla... Hayırdır,kankaydiniz siz
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.729 299.180 898 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.250 pinkpantera .!.: nasisin canim Genişletmek için tıkla... İyi gibiyim,sen nasılsın canım?
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.466 105.746 798 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.251 Zipzip- .!.: Blue_Peri nasılsın canım Genişletmek için tıkla... Oyy zıpzıpııım bugün biraz yorgunum balım 11 de çıktık 6 da girdik eve gez toz derken şaftım kaydı sen nasılsın ne ediyon kaçıncı oldunuz balll
Zipzip- .!.: Blue_Peri nasılsın canım Genişletmek için tıkla... Oyy zıpzıpııım bugün biraz yorgunum balım 11 de çıktık 6 da girdik eve gez toz derken şaftım kaydı sen nasılsın ne ediyon kaçıncı oldunuz balll
pinkpantera Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Nisan 2019 1.550 4.136 83 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.252 Jenna16 .!.: İyi gibiyim,sen nasılsın canım? Genişletmek için tıkla... ne kadarda gunumuz yorucu kecsede şükür etmeliyim bendende kotü günde olanlar var şükür bu günmüze
Jenna16 .!.: İyi gibiyim,sen nasılsın canım? Genişletmek için tıkla... ne kadarda gunumuz yorucu kecsede şükür etmeliyim bendende kotü günde olanlar var şükür bu günmüze
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.871 698 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.253 Blue_Perii .!.: Minik ebbek yimedinmi böğün bacım gıııı beni yicen haaaa uslum puslum ufacık tefecik içi dolu turşucuk bir periyim Genişletmek için tıkla... çavdar ekmeği eşliğinde keşkek yedim tavuk çorbası vede etli patates yedim acı turşu da vardı son günüm yarın diyetisyene gideceğim ondan bu haller Jenna16 .!.: Hayırdır,kankaydiniz siz Genişletmek için tıkla... Kimle Blue_Peri ile mi
Blue_Perii .!.: Minik ebbek yimedinmi böğün bacım gıııı beni yicen haaaa uslum puslum ufacık tefecik içi dolu turşucuk bir periyim Genişletmek için tıkla... çavdar ekmeği eşliğinde keşkek yedim tavuk çorbası vede etli patates yedim acı turşu da vardı son günüm yarın diyetisyene gideceğim ondan bu haller Jenna16 .!.: Hayırdır,kankaydiniz siz Genişletmek için tıkla... Kimle Blue_Peri ile mi
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.254 Blue_Perii .!.: Vah ben nere gideyimm beni öne sürüyor bak bak yalan N Nana yaaaalaaaan bas baya unuttu Genişletmek için tıkla... Tatlım ben zaten gördüm o uzun listeyi, gerçekler yüzüme yüzüme vurdu, gördüm gerçekleri
Blue_Perii .!.: Vah ben nere gideyimm beni öne sürüyor bak bak yalan N Nana yaaaalaaaan bas baya unuttu Genişletmek için tıkla... Tatlım ben zaten gördüm o uzun listeyi, gerçekler yüzüme yüzüme vurdu, gördüm gerçekleri
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.255 Jenna16 .!.: İyi gibiyim,sen nasılsın canım? Genişletmek için tıkla... Hayırdır kuzu birşey mi oldu?
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.871 698 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.256 Nana .!.: Tatlım ben zaten gördüm o uzun listeyi, gerçekler yüzüme yüzüme vurdu, gördüm gerçekleri Genişletmek için tıkla... Şuan apartmanın çatısında yim atıyorum kendimi bak
Nana .!.: Tatlım ben zaten gördüm o uzun listeyi, gerçekler yüzüme yüzüme vurdu, gördüm gerçekleri Genişletmek için tıkla... Şuan apartmanın çatısında yim atıyorum kendimi bak
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.729 299.180 898 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.257 Minik meleklerim .!.: çavdar ekmeği eşliğinde keşkek yedim tavuk çorbası vede etli patates yedim acı turşu da vardı son günüm yarın diyetisyene gideceğim ondan bu haller Kimle Blue_Peri ile mi Genişletmek için tıkla... Nana ile
Minik meleklerim .!.: çavdar ekmeği eşliğinde keşkek yedim tavuk çorbası vede etli patates yedim acı turşu da vardı son günüm yarın diyetisyene gideceğim ondan bu haller Kimle Blue_Peri ile mi Genişletmek için tıkla... Nana ile
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.871 698 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.258 Jenna16 .!.: Nana ile Genişletmek için tıkla... Zaten kankam o benim peri açtı aramızı
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.466 105.746 798 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.259 [/QUOTE] Minik meleklerim .!.: çavdar ekmeği eşliğinde keşkek yedim tavuk çorbası vede etli patates yedim acı turşu da vardı son günüm yarın diyetisyene gideceğim ondan bu haller Kimle Blue_Peri ile mi Genişletmek için tıkla... Haftaya pazarda böyle ye hafta başları başla diyetisyenin listeye Şuna bahhh beğenmiyor birde deett Nana .!.: Tatlım ben zaten gördüm o uzun listeyi, gerçekler yüzüme yüzüme vurdu, gördüm gerçekleri Genişletmek için tıkla... Ah kuzuuuum bide beni sürüyor öneeee çok fena sinsiiiii
[/QUOTE] Minik meleklerim .!.: çavdar ekmeği eşliğinde keşkek yedim tavuk çorbası vede etli patates yedim acı turşu da vardı son günüm yarın diyetisyene gideceğim ondan bu haller Kimle Blue_Peri ile mi Genişletmek için tıkla... Haftaya pazarda böyle ye hafta başları başla diyetisyenin listeye Şuna bahhh beğenmiyor birde deett Nana .!.: Tatlım ben zaten gördüm o uzun listeyi, gerçekler yüzüme yüzüme vurdu, gördüm gerçekleri Genişletmek için tıkla... Ah kuzuuuum bide beni sürüyor öneeee çok fena sinsiiiii
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.729 299.180 898 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.260 Nana .!.: Hayırdır kuzu birşey mi oldu? Genişletmek için tıkla... Ağrım var yine sık sık. Daha da 1,5 ay var ameliyata,o da en yakin tarih.Ameliyattan da çekiniyorum Her şey karıştı kuzum ya
Nana .!.: Hayırdır kuzu birşey mi oldu? Genişletmek için tıkla... Ağrım var yine sık sık. Daha da 1,5 ay var ameliyata,o da en yakin tarih.Ameliyattan da çekiniyorum Her şey karıştı kuzum ya