En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Geçen arkadaşım cocugunun boynunda bir kolye vardı taştan şimdi adı aklıma gelmedi dış çıkartırken çok iyi geliyormuş ://
oylemmi ne taşi acaba ,buda zir zir ne istediyin bile bilmyor cocuk onu veryosun onu istyor onu veryosun baskasin

oylemmi ne taşi acaba ,buda zir zir ne istediyin bile bilmyor cocuk onu veryosun onu istyor onu veryosun baskasin
Kehribar mis dur ben bir daha sorayım arkadaşa ne saman dan beri takıyor sorayım

Geçen azı dislerini onu taktıktan sonra çok kolay ağlamadan çıkarttığını söylemi sti

Gel hele gel peri yüzünden aramız nana ile bozulacak sende Bursalı sin gel hele yardım et
Minik ebbek yimedinmi böğün bacım gıııı beni yicen haaaa uslum puslum ufacık tefecik içi dolu turşucuk bir periyim

[/QUOTE]
çavdar ekmeği eşliğinde keşkek yedim tavuk çorbası vede etli patates yedim acı turşu da vardı son günüm yarın diyetisyene gideceğim ondan bu haller

Kimle Blue_Peri ile mi
Haftaya pazarda böyle ye hafta başları başla diyetisyenin listeye
Şuna bahhh beğenmiyor birde deett
Tatlım ben zaten gördüm o uzun listeyi, gerçekler yüzüme yüzüme vurdu, gördüm gerçekleri
Ah kuzuuuum bide beni sürüyor öneeee çok fena sinsiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…