• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
İyi geceler hanımlar ❤ @Canfeb canım benim üzüldüm yenisi gelecektir mutlaka bu kargo şirketleri bedavaya getiriyormuş gibi hiç umurlarında olmuyor ararsın ulaşamazsın hep bi sorun. Keşke daha özenli davranabilseler 😡
Kırılacak bişey almaya korkuyorum ben valla :(

Kırılacak bişey almaya korkuyorum ben valla :KK43:
Aynen sorma valla ben mecbur pasta malzemesi filan internetten almak zorundayım çocukla gidilmiyor özel araban olmayınca bu gün gelcek diye bekledim ama gelmedi telefonları da açmadılar baya söylendim inşallah bşy olmaz ürünlerime 🤦🏼‍♀️

İyi geceler hanımlar ❤ @Canfeb canım benim üzüldüm yenisi gelecektir mutlaka bu kargo şirketleri bedavaya getiriyormuş gibi hiç umurlarında olmuyor ararsın ulaşamazsın hep bi sorun. Keşke daha özenli davranabilseler 😡
Keşke canım umurlarinda değil

Aynen sorma valla ben mecbur pasta malzemesi filan internetten almak zorundayım çocukla gidilmiyor özel araban olmayınca bu gün gelcek diye bekledim ama gelmedi telefonları da açmadılar baya söylendim inşallah bşy olmaz ürünlerime 🤦🏼‍♀️
kargo takip no ile takip iyi oluyor ordan baksana görürsün nerede olduğunu

Yalniz bu adam trol bu görüntü gerçek değil yani kurgu ama gerçek olanları daha vahim :olamaz:

kargo takip no ile takip iyi oluyor ordan baksana görürsün nerede olduğunu

Yalniz bu adam trol bu görüntü gerçek değil yani kurgu ama gerçek olanları daha vahim :olamaz:
Gerçeği benim ürünleri getiren kargo şirketinin vardı

a37d0cdaad3c7c212567e495054e0baa.webp
a37d0cdaad3c7c212567e495054e0baa.webp

Back
X