Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beğenmek bile yetersiz kalır bayıldım, tatlısız bir dünya düşünemeyenlerdenim, uykumdan uyanıp hiçbir şey bulamazsam bebek muhallebisi yapıp yiyen biri olarak şu anda buradaki tatlılar bana işkence gibi
Benim de tam tersi baktıkça kan şekerim düşüyor hepsini yiyesim varbu bölüm bana nispet için açılmış sanki, al sana profiterol al sana sütlü nuriye, oh öyle bak bak dur trileçeye tembel gelin tatlısına, sultan sarması sana göz kırpıyor yalnız tembel gelin tatlısı iyiymiş, benim gibi bir tembeli anlatır gibi, tembelliğimi yüzüme vurur gibi çarpıcı hahahahahahahaa
Yemeklerde çok güzel oluyor, yemek kategorisinde yarışanlarında emeklerine sağlık ama ablacım tatlılar hele de sütlü tatlılar beni mahvediyor, gözüm dönüyor resmen :))) her biri için kedinin ciğere bakıp yalanması gibi bakıp bakıp yiyememek, şu yarışma kanlı canlı olabilse de bir insanın tatlı yerken gözü nasıl döner görseniz
Yemeklerde çok güzel oluyor, yemek kategorisinde yarışanlarında emeklerine sağlık ama ablacım tatlılar hele de sütlü tatlılar beni mahvediyor, gözüm dönüyor resmen :))) her biri için kedinin ciğere bakıp yalanması gibi bakıp bakıp yiyememek, şu yarışma kanlı canlı olabilse de bir insanın tatlı yerken gözü nasıl döner görseniz
Ahahhaha abla bizde et yarışmasında onu yaşamıştık Buda dejavu oldu orda ekmeği alıp yağa banmak istiyoduk burdada çatalı batırmak ama nerdeeee suan gözümün önüne geldi ondan da koy koy tabağa bundan da koy koy der gibi duydum
Karnıma ağrılar girdi gülmekten sizin yüzünüzden kendimi mutfağa attım, bal kaşıklayıp kalan son bisküviyi kemireceğim
Çıkmam lazım bu bölümden hahahahhaa