En basarili sanal dershane

Ece1980

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2024
698
914
18
Arkadaşlar merhaba, bu konu buraya mı açılır bilmiyorum ama benim için dert tabii cünkü hangi sanal dershaneyi seçmeniz gerektiğini bilmiyoruz ve zaman gitgide daraliyor. 2026 da sinav ama kizimin cok açığı var. Ben kendim zaten yurt dışında okudum ettim, o yüzden bu konuda bir bilgim yok ve sizlere sormak istedim.

Bu sanal dershaneleri bilen bilir videodan ve canlı olarak ders anlatımları oluyor, neredeyse 7/24 soru sorup cevap alabiliyorsunuz.. işte size o cevabı adim adim anlatıyorlar sonra bir koçun oluyor. Haftanın iki günü görüşüyorsun ve her akşam Onun verdiği ödevleri yaptığına dair fotoğraf atıyorsun WhatsApp'tan .
Cocuk haliyle birinin yönlendirmesi altında üniversite sınavına çalışıyor yani neyi ne zaman neden çalışacağını biliyor, bir de bir kontrol mekanizması var bir hesap vermesi gereken kişi var yaptim yada neden yapmadım gibi. Dolayısıyla bu yüzden de hep ödevlerini çalışmasıni yapmak zorunda. Böyle bir sistemin benim kızım için çok uygun olacağını düşündüm çünkü her gün dershaneye giderse orada okul gibi ders görecek okuldan sonra ve çalışmaya fırsatı olmayacak yani hep ders dinleyecek ama pratik yapmaya fırsatı olmayacak.

Fakat hangi sanal dershane en iyisi bilemiyorum. Internete kaç kez yazdım, aradim fakat yani buna dair fikir beyan edilmiş bir şey bulamıyorum. Şimdi burada reklam yapmak gibi anlaşılır mı bilmiyorum ama bir tane Uni Kazan diye bir yeri buldum. Ondan önce puaneğitime kayıt yaptırmıştım. Ama unikazan bana daha da iyi geldi direkt puan eğitimden cayma hakkımı kullandım, vazgeçtim paramı iade ettiler.
Fakat Unikazanda da şöyle bir şey var para iadesi yok yani İlk görüşmeden memnun kalmazsınız para iade ediyoruz diyorlar da yani ben hani ilk görüşmeden tam da karar veremem. Bu yüzden de ne kadar içime sinmiş de olsada ya daha sonra daha iyisini bulursam param yanacak diye de bir çekiniyorum.

Sizin tavsiye edebilecekleriniz varsa bir onları araştırayım istiyorum. Cok teşekkürler

Back