- 24 Eylül 2018
- 102.778
- 303.532
- 898
Pek yakisti ağzınaOlacak olacak jenna![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek yakisti ağzınaOlacak olacak jenna![]()
Canım hemşom mutlu sağlıklı bol kazançlı bir sene olsun senin için inşallahhayırlı akşamlar cümletenHerkese Allah’tan yeni yılda sağlık mutluluk Huzur diliyorum. Umarım herkes iyidir tatile çekildim 4 gün dinleniyorum bol bol oyun oynuyoruz oğlumla
![]()
AretimmmPek yakisti ağzına![]()
AminMutlu yıllara canım
Yeni yıl bize sağlık,güzellik,huzur ve coronasız günler nasip etsin inşaallah![]()
Pozitif deyince bir urkuyorumPozitif enerji yollayalım![]()
Coronasız,bol bebekli bir yıl olsunBen bi dal alırım![]()
Aretim ,hosgeldinAretimmm![]()
Ayy dogru korona cıktıgından beri pozitif kelimesine ayarızPozitif deyince bir urkuyorum![]()
Nasılsın canımTamam canım. Sana ve ailene mutlu yıllar diliyorum![]()
Enerji olsunPozitif deyince bir urkuyorum![]()
Hoşbuldum aretimm ,çok fenayim fazla kaçırdım yemek yeme işini yine fenalardayimAretim ,hosgeldin![]()
Amin guzelcigimEnerji olsunTestler hep negatif olsun
Rabbim unutturacak dert vermesin.Hayırlısını istiyorum![]()
İp atla diyeceğim,daha fena yapar aretimHoşbuldum aretimm ,çok fenayim fazla kaçırdım yemek yeme işini yine fenalardayim![]()
Bu akşam rüyanda göreceğin yağuşukluCemal kim![]()
Sensin pozitif diyesi geliyor insanınAyy dogru korona cıktıgından beri pozitif kelimesine ayarız![]()
Soda da almamışım anca boğaz derdiİp atla diyeceğim,daha fena yapar aretimsoda ic
![]()
Daha yeni.antikor depoladımSensin pozitif diyesi geliyor insanın![]()
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın canımsağlıklı hayırlı güzel bir yıl olmasını diliyorum sanada
![]()