Bu sizinle 2. Senem. Tabii geçen sene bu kadar aktif kullanmıyordum. İnşallah uzun yıllar bu platformda sağlıkla birlikte vakit geçiririz sizleri seviyorum kızlar. Dileyen herkese Allah bu sene Çifter Çifter bebek versin
Bu sizinle 2. Senem. Tabii geçen sene bu kadar aktif kullanmıyordum. İnşallah uzun yıllar bu platformda sağlıkla birlikte vakit geçiririz sizleri seviyorum kızlar. Dileyen herkese Allah bu sene Çifter Çifter bebek versin
Jenna16
aretimm benim canımın içi,seni ne kadar sevdiğimi sağır sultan bile duymuştur artık .
Herşey umut ettiğin gibi güzel olsun ,bu yıl bundan sonrakiler her biri bir öncekinden daha sağlıklı , hayırlı,hayal ettiğinden çok çok daha güzel.oldun benim dert itag biricik aretim söyle senden başka kimim var benim.
Seni seviyoree
Aretlerin bitanesi iyi ki varsin dediğim, güzel sözlü,güzel yüzlüm Hayal ettiğimiz tüm güzellikler bizi bulsun,biz birbirimizi hep sevelim, ben de seni çok seviyorum ❤❤❤❤❤❤❤❤