Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Aynen ablacim maalesef. Ama senin için uzasın Pazar günü inşallah
Hepimiz için inşallah.
Pozitif bir kadın kendini her türlü memnun eder bence hayranım enerjine
Pozitifliğimiz bulaşıcı olsun muzkadim. Buraya gelene kadar Allah'tan kimse yüzümü görmüyor
Eki Görüntüle 2738844

Hadi size bı Van kahvaltısı ismarlayip gideyim Jenna16 Elhan afiyet olsun
Van' dan gelen füze diyet planlarımı yerle bir etti Allah razı olsun Hmcim . Biliyorum bana iyilik yaramaz.

Pozitifliğimiz bulaşıcı olsun muzkadim. Buraya gelene kadar Allah'tan kimse yüzümü görmüyor
Hayat yeterince negatifliklerle doluyken pozitif insan bulunmaz nimettir ablacım
Sen hatırlamazsın belki ben unutmadım ilk senin neşeli halinle karşılaşmıştım yemek topiğine yazdığımda

O yüzden söyle o buraya gelene kadar yüzünü görenlere yatıp kalkıp dua etsinler sana, ne meymenetsiz suratlar var

Çok tatlısın muzkadim. Ben de senin kafandanim o nimetler sarsın dört bir yanımızi...
Toprak çekmiş demek ki buradaki anılarının içinde güler yüzlü olarak iz bıraktığım için çok şanslıyım. Meymenetli biriyim o zaman ben meymenetsizin burada işi olmaz ki zaten

Sebinkini görmedim sanırım da Blue_Peri ninkine yorum yaparken tel kapandı

Ben nazar degdirmismisim ben nazar degdirmesem ne yapacaktı acaba ne tatlıların halı neler neler yapmış
Kekini tekrar yaptım zalımm daha ne olsun
Senin tatlı birde tatlı yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…