Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Nazar edecek çok şey var
Arada oluyor canım
Sağol canım benim ,evet oluyor .
Senin neyin var geçmiş olsun.
Hasta bile olamıyorum ya bana dokanmayın iyi değilim diyorum biri geliyor yemek soruyor ,biri gidiyor meyve suyunu döküyor uyuyamadım bir saat surda.

Eşim hasta canım 4 gündür falan:)Ama test yaptı covid değilTemaslı aslında karakolda bu sıra 4 vaka çıktı.Test yaptığı akşam çok hastalandı,sonrada ben hastalandım.Beraber yatıyoruz
En son girdiigmde demiştin vaka var diye abla kimse biseye guvenemiyor ki bu zamanda ne test ne asi ne ilaçlar

İnşallah geçer bir an önce Allah tan çocukların büyük kendi pacasini kurtarir sana da biseyler hazırlar

İnşallah geçer gider bir an önce

Hasta bile olamıyorum ya bana dokanmayın iyi değilim diyorum biri geliyor yemek soruyor ,biri gidiyor meyve suyunu döküyor uyuyamadım bir saat surda.
Çok sinir biseybu depresyona girmeye bile imkanımız yok devlet sesimizi duysun

Sağol canım Aynı durumdayım güya hastayım mecbur dolanıyorum.Seninkiler küçük,işin daha zorAllah kolaylık versin canım

Sonra tekrar çıktı canım en son 5 gün önce çıktı
Öyle canım yardımcı oluyorlar.

Bakıyorum üstüne battaniye çekmiş elinde kahve ergenlik depresyonuna girebilenler var biz niye depresyona girip uyuyamiyoruz yiaaaa
Bazen böyle sihirli annem de ki betüş gibi zaman dursunn diye bağırıp zamanı dondurup,bir kaç gün öyle kalmasini istiyorum

Sonra tekrar çıktı canım en son 5 gün önce çıktı
Öyle canım yardımcı oluyorlar.
Rabbim yardım etsin çok korkuyorum etrafımda genç ölümler arttı 25-30 civarı ölenler var yaşlı ölümleri zaten var çok sıkıntı durum şuan

Sağol canım Aynı durumdayım güya hastayım mecbur dolanıyorum.Seninkiler küçük,işin daha zorAllah kolaylık versin canım
Amin canım hepimize .Geçmiş olsun sizede insallah canım .
Eşinin doğum günüsü ile benim oğlanın doğum günü de yaklaşıyor

Bazen böyle sihirli annem de ki betüş gibi zaman dursunn diye bağırıp zamanı dondurup,bir kaç gün öyle kalmasini istiyorum
Demi şöyle durdur biri oyuncağın başında biri TV de biri yemekyerken öylece kalsin kalktoginda geri getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…