Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
He o tabi pahalı olur onu da kendine ayırır yağ sahibi ondan tattirip otekinden satar her türlü hile yi biliyorum
Bizimkinler direk yaghanede tenekelenir kapatilir daha orda yani hile yapamazsin

Ne bilim ya eşim arkadaşının annesi yapmış almıştı 5 kilo. Yenmiyor mübarek
Bbol bol zeytinyağlı yap diyeceğim ama onda da tat farkı anlaşılıyor yağı kilosu 10 lorayken

Eşimden borç alan arkadaşı parayı vermeyince yağ almıştık yerine

S...... Bize güzel yağı para ile sattı borç para verdiği yerine kötü yağ verdi

Yiyemedik tabi anlattik arkadaşlara yağ kokuyor falan diye fiyatını duyunca arkadaş tadına baktı aldı gitti zeytinyağı 9 liraya ama ozaman güzel yağın değeri 15 di ...

Çok ağır oluyor, salata da bile yenmiyor

Bizimkinler direk yaghanede tenekelenir kapatilir daha orda yani hile yapamazsin
Valla bizim aldiklarimiz 5 kg su bidonlaromda getiriyor eve

Ben burda görüyorum yağ hanelerden gelen ağzı kırmızı ve ya siyah Kapaklı yeşil kocaman kaplara koyuyorlar 50 kg sanırım

Ben burda görüyorum yağ hanelerden gelen ağzı kırmızı ve ya siyah Kapaklı yeşil kocaman kaplara koyuyorlar 50 kg sanırım
Bizimde var oyle fıçılarimiz

Zeytinyağı koyu renk şişelerde ya da tenekelerde saklanmalı. Işık almamalı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…