Aksam yemeklerini ya yemiorum yada ne varsa bi cesit.
Tup bebek tedavisine basladim baya vitaminler flnda kullaniyorum incir ceviz vs. hak getire acikmaya firsat kalmio
Aslinda kilo almam gereken doneme girdim, yuruyus iyi oldu o yuzden
Sende bizim kervana katıldın desene rabbim yardımcın olsun kuzum emeklerinin karşılığını kucaginla doldursun ins Allah dikkat et iğneler kilo aldırıyor benim iştahımı çok açtı şimdide önüne geçemiyorum valla
Sende bizim kervana katıldın desene rabbim yardımcın olsun kuzum emeklerinin karşılığını kucaginla doldursun ins Allah dikkat et iğneler kilo aldırıyor benim iştahımı çok açtı şimdide önüne geçemiyorum valla
Aminnn cumlemizin insallah❤
Sende mi yaptirdin, bebisine kavusmussundur insallah
Simdi ön hazirlik asamasindayim 10 gundur takviyeler aliyorum. Bu adetle gittigim de ya bi ay daha boyle devam edicek, ya da tedaviye baslicaz bakalim.
Aminnn cumlemizin insallah❤
Sende mi yaptirdin, bebisine kavusmussundur insallah
Simdi ön hazirlik asamasindayim 10 gundur takviyeler aliyorum. Bu adetle gittigim de ya bi ay daha boyle devam edicek, ya da tedaviye baslicaz bakalim.
Ben Kasım'da opu oldum 2 embriyo dondurdum 2 regl sonra transfer olacaktı şimdi regl bekliyorum muayene olucam ilaçlara basliycaz regl den sonra çift embriyo transferin olacak ins Allah canım
Ben Kasım'da opu oldum 2 embriyo dondurdum 2 regl sonra transfer olacaktı şimdi regl bekliyorum muayene olucam ilaçlara basliycaz regl den sonra çift embriyo transferin olacak ins Allah canım
Allah razı olsun canım ama ben tek istiyorum Allah'ım ikiz isteyenlere nasip etsin benim 1 oğlum 1 kızım var zatın kızım kardeş istediği için bu çabamız