Abla bende hakiki zeytin yağını eve sokmam biliyormusun onun kokusuda benim migdemi kaldırıyor sıvı yağ ve terayagi margarin kullanırım ama zeytinyağı asla
Abla bende hakiki zeytin yağını eve sokmam biliyormusun onun kokusuda benim migdemi kaldırıyor sıvı yağ ve terayagi margarin kullanırım ama zeytinyağı asla
Z.yağı yemekte kokmuyor ki zaten,direk kokladınmı kendine has o kokusu var zaten.
Eşim daha yeni yeni z.yağı yemeğe başladı desem,salatada bile istemezdi yani.
Yemekte zaten anlaşılmıyor
Tedavi için gitmiştim canım klomenle başlattı doktorum olmazsa sırayla ilerliycez dedi bir sıkıntı çıkmayınca deniyelim dedi nasip olmadı 3. Günü gidicem bakalım ne olucak sonumuz.
Ablacım çok.saglikli evet ama alismakla.alakali bence bu yaşıma kadar hiç yememistim geçen aylarda komşum patates salatasina dökmüştü orda yedim fena değildi çok bayıla bayıla yemesemde yedim yani
Ablacım çok.saglikli evet ama alismakla.alakali bence bu yaşıma kadar hiç yememistim geçen aylarda komşum patates salatasina dökmüştü orda yedim fena değildi çok bayıla bayıla yemesemde yedim yani
Salataya çok dökmeye gerek yok az bişide olsa gene yeniyor,eşim varya ağzına sürmezdi kokuyor diye.
Salata yapıncada az bişi kullanıyorum mesela fazlası ağır geliyor.
Hsg temizse 6+7 defa klomen denene biliyor diye biliyorum hadi ins Allah klomenle bebişine kavuşursun canım her namazimda duamdasin sende bugün merve
ninde opu var yumoşlari toplanıyor ins Allah hayırlı haberler alir
Hsg temizse 6+7 defa klomen denene biliyor diye biliyorum hadi ins Allah klimenle bebişine kavuşursun canım her namazimda duamdasin sende bugün merve
ninde opu var yumoşlari toplanıyor ins Allah hayırlı haberler alir
Tedavi için gitmiştim canım klomenle başlattı doktorum olmazsa sırayla ilerliycez dedi bir sıkıntı çıkmayınca deniyelim dedi nasip olmadı 3. Günü gidicem bakalım ne olucak sonumuz.