Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Abla bende hakiki zeytin yağını eve sokmam biliyormusun onun kokusuda benim migdemi kaldırıyor sıvı yağ ve terayagi margarin kullanırım ama zeytinyağı asla
Z.yağı yemekte kokmuyor ki zaten,direk kokladınmı kendine has o kokusu var zaten.
Eşim daha yeni yeni z.yağı yemeğe başladı desem,salatada bile istemezdi yani.
Yemekte zaten anlaşılmıyor

Z.yağı çok sağlıklı aslında kahvaltıda bile ekmek batırıp yerim kendilerini
Ablacım çok.saglikli evet ama alismakla.alakali bence bu yaşıma kadar hiç yememistim geçen aylarda komşum patates salatasina dökmüştü orda yedim fena değildi çok bayıla bayıla yemesemde yedim yani

Ablacım çok.saglikli evet ama alismakla.alakali bence bu yaşıma kadar hiç yememistim geçen aylarda komşum patates salatasina dökmüştü orda yedim fena değildi çok bayıla bayıla yemesemde yedim yani
Salataya çok dökmeye gerek yok az bişide olsa gene yeniyor,eşim varya ağzına sürmezdi kokuyor diye.
Salata yapıncada az bişi kullanıyorum mesela fazlası ağır geliyor.

Evet canım hemen öncesi çelilmiştim oda temiz çıktı.
Hsg temizse 6+7 defa klomen denene biliyor diye biliyorum hadi ins Allah klomenle bebişine kavuşursun canım her namazimda duamdasin sende bugün merve ninde opu var yumoşlari toplanıyor ins Allah hayırlı haberler alir

Allah razı olsun canım benim inşallah hayırlı haberi alır. Ama ben ikiyide denerim olmazsa beklemem böylesi çok daha yıpratıcı oluyor.

Tedavi için gitmiştim canım klomenle başlattı doktorum olmazsa sırayla ilerliycez dedi bir sıkıntı çıkmayınca deniyelim dedi nasip olmadı 3. Günü gidicem bakalım ne olucak sonumuz.
Takviye kullanıyor musunuz peki?

Ben yıllarca doğal yoldan hiç gebe kalmamıştım, ta ki geçen yıla kadar. Şimdi yine sipariş vermeyi düşünüyorum, hem eşim için, hemde kendim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…